2777
2789
عنوان

اراده لاغری👌🥰

1214 بازدید | 245 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من اصلا اراده کافی برای لاغرکردن ندارم

یعنی همش فکر میکنم لاغرنمیشم و نشدنیه

قدم ۱۶۴

وزنم ۸۰

باید بشم ۶۰ کیلو 

لطفا بهم کمک کنین💞

باور کن اگ شروع کنی و انگیزه بهت بدن میش 

منم نمیتونیستم ولی دیگ. وقتی نگاه ب خودم کردم تصمیم گرفتم و تا حدودی موفق دارم میشم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم میخواد انگیزه ورزش و رژیم های یک هفته ای بیاد ولی نمیاد😆

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سه سال پیش ۶۰ کیلو بودم ولی الان ۸۰ کیلو شدم یعنی ۲۰ کیلو اضافه وزن کمکم کنین چجوری اراده پیداکنم ه ...

فقط باید خودت بخوای که بشه

دست کسی نیس

باید یهو تمام انگیزه و قوا رو جمع کنی و یروز پر انرژی شروع کنی

از نیم ساعت چهل دقیقه تا یک و یک و نیم ساعت

عالیه😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چجوری میشه به منم بگی همش غصه میخورم

والا من غذامو کم کردم در حد یک کفگیر یا 6 تا قاشق برنج 

با یک. ربع حلقه و نیم ساعت پیاده روی بعضی وقتا 

ولی الان دیگ. پیاده روی نمیرم میخام تو خونه 20 تا 25 دقه زومبا روز زوج و 25 دقه هوازی روز فرد کار کنم 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗