2777
2789
عنوان

اراده لاغری👌🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 245 پست
عزیزم من دلیل اومدن اینجا کلا همین بود فکر کنم الان بیشتر از یکساله اینجام...  من قدم ۱۷۰، حدا ...

قدتون بلنده پس

یعنی ۱۰۰ کیلویین؟ 

فکر کنم عمل معده انجام بتونین بدین البته یکم اگه ما تپل ها اراده کنیم عالی میشه و مانکن میشیم🤩

اره تو سه سال..نه ندارم خداروشکر فقط تخمدان پلی کیستیک دارم ک یکی از عوارضش چاقیه ک باید لاغر کنم تا ...

اها پس بگو 

گفتم اخ تو سه سال دختر 17 سال یدفه اینجوری نمیش. 

ببین اگ شروع کنی دیگ. تا تهش هستی 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اها پس بگو  گفتم اخ تو سه سال دختر 17 سال یدفه اینجوری نمیش.  ببین اگ شروع کنی دیگ. تا ت ...

امیدوارم 

میدونی اشکالم اینه ک چون تاحالا سابقه چاقی نداشتم و لاغرنکردم فک میکنم دیگه لاغرنمیشم نمیدونم واقعا چرااا همچین فکری میکنم 

قدتون بلنده پس یعنی ۱۰۰ کیلویین؟  فکر کنم عمل معده انجام بتونین بدین البته یکم اگه ما تپل ها ...

اره اگه وزنم ۶۵ تا ۷۰ بود قدم خوب بود... الان بیشتر شبیه غولها شدم... ۱۱۴

کیمیاگر شده ام ...
امیدوارم  میدونی اشکالم اینه ک چون تاحالا سابقه چاقی نداشتم و لاغرنکردم فک میکنم دیگه لاغرنمیش ...

باید یکی. باش ک. مجبورت کن 

تو مجبوری ک. کنی  باید لاغر کنی حتی شده بخاطر سلامتیت 

میفهمم چی میگی منم قبلا میرفتم تکوتندو هیکلم عالی بود هیشکلی عینشو نداشت ولی وقتی ول کردم دیگ هی کم کم چاق شدم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
سه سال پیش ۶۰ کیلو بودم ولی الان ۸۰ کیلو شدم یعنی ۲۰ کیلو اضافه وزن کمکم کنین چجوری اراده پیداکنم ه ...

شرایطتون مثل منه دقیقا ،همسر منم میگه بخاطر سلامتی لاغر کن،من زانوهام درد میکنه از اضافه وزن

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
خب مشکلی نبود؟

متاسفانه یا خوشبختانه، نه... من همیشه پرخور بودم خیلی زیاد ولی اصلا چاق نمیشدم ولی خب از همون ۲/۵ سال قبل به این ور شروع شد... چون کلا هم حتی وقتی لاغر بودم هم پرخور بودم رژیم برام شده مثل کابوس!!! 

کیمیاگر شده ام ...