2777
2789
عنوان

اراده لاغری👌🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 245 پست
منم کلی مسکل برام بوجود اومده از چاقی  شماهم ۸۰ کیلویی؟

نه من 69 ام دارم دق میکنم ،از دیشب رفتم تاپیک لاغری بامداد خمار اگه دوست داشتی بیا ،اونجا بهت انگیره میدن،یه خانومه سی کیلو تو دو سال کم کرده با بامداد خمار

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
از فردا شروع میکنممم خداکنه ولش نکنم همش بهو خسته میشم تو رژیم

هروقت موفق شدی تگم کن باش 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم به خودت بگو هیکل زیبا حق منه. حیفه روزای جوانی رو ادم با چاقی طی کنه. به خودت بگو وقتی بقیه هیکل زیبا دارن چرا من نداشته باشم. وقتی بقیه تونستن پس منم میتونم💪💪 

من همسنت بودم با همین انگیزه از ۶۲ خودمو رسوندم ۵۰!! قدمم ۱۶۲ هستش. تا همین پارسال هم حفظش کردم یعنی از هفده تا ۲۵ سالگی! من تونستم پس تو هم میتونی. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
متاسفانه یا خوشبختانه، نه... من همیشه پرخور بودم خیلی زیاد ولی اصلا چاق نمیشدم ولی خب از همون ۲/۵ سا ...

من هروقت میخوام رژیم بگیرم ب خودم قول میدم روزی ک شدم ۶۰ مثلا برای خودم پیتزا بگیرم

اضافه وزنم باعث شده نتونم بعضی لباسارو بپوشم اعتماد ب نفسم و اورده پایین...... فرم بدنم و بدجور کر ...

من چند سال پیش با روزی نیم ساعت دویدن آهسته ۱۳ کیلو کم کردم بدون رژیم...الانم قصد دارم بعد اسباب کشی شروع کنم.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
نه من 69 ام دارم دق میکنم ،از دیشب رفتم تاپیک لاغری بامداد خمار اگه دوست داشتی بیا ،اونجا بهت انگیره ...

باز خداروشکر کن ۶۹ ای 😂من ۲۰ گیلو باید کم کنم 

چجوریه بامداد خمار

و این که رژیم کالری شماری بگیر. چشمت پشت چیزی نمیمونه. به خاطر سلامتیت هم شده باید الان دست به کار شی.

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ