2777
2789
دکتر برای حجامت ک رفته بودم گفت چون خونم خیلی غلیظه ب سختی میتونه خون بگیره باید اهدا کنم و خون های ...

عزیزم باید یه دکتر متخصص طب سنتی خوب پیدا کنی. هر کی گفت من دکترم که دکتر نیست! هر کی از جاش بلند میشه یه عطاری میزنه ، دو تا حجامت میکنه و چهارتا زالو میندازه و روی خودش اسم دکتر میزاره. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید یه دکتر متخصص طب سنتی خوب پیدا کنی. هر کی گفت من دکترم که دکتر نیست! هر کی از جاش بلند می ...

جای خوبی رفتم کلا برای طب سنتی همه میرن اونجا درمانگاه اسرا اگر تهران باشین شاید بشناسین ولی خب یکم‌پولکی هم هست یعنی الکی جلساتو طول میده 

شربت مصفاي خون كه دوستمون گفتند سركنگبين كاسني به همراه شاهتره عناب به همراه آويشن آب جوشيده ولرم ناشتا يا هر وقت ميتونيد بخوريد ولرم رو به گرم مثل چاي كه ميخوريد غليظ كننده هاي خون سرخ كردنيها فست فودها چاي پررنگ گوشت گاو عدس كبد بايد پاكسازي بشه يبوست نداشته باشيد

عزیزم باید یه دکتر متخصص طب سنتی خوب پیدا کنی. هر کی گفت من دکترم که دکتر نیست! هر کی از جاش بلند می ...

شما تهرانی؟ جای خوبی میشناسین؟؟ اگر جای خوب میشناسین بهم معرفی کن💞

جای خوبی رفتم کلا برای طب سنتی همه میرن اونجا درمانگاه اسرا اگر تهران باشین شاید بشناسین ولی خب یکم‌ ...

من تا جایی که دیدم و میدونم متخصصین طب سنتی، یا حق ویزیت نمیگیرن، یا خیلی کمه ویزتشون، چون داروهاشون گرون درمیاد. درمانگاه اسرا نشنیدم. 

میتونید از حکیم خیراندیش وقت بگیرید. تو نت هم میتونید شماره و آدرسشو پیدا کنید. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
شما تهرانی؟ جای خوبی میشناسین؟؟ اگر جای خوب میشناسین بهم معرفی کن💞

من خودم ساکن پرند هستم و اینجا نمایندگی دکتر روازاده رو میشناسم. توی تهران هم مطب خود دکتر روازاده هست، ولی فوق‌العاده شلوغه و با وجود اینکه نوبت هم میگیری ولی وقتی میری، باز چند ساعت معطل میشی.

ممنونم  نه اینجا پول میگرفت جلساتشم خیلی طول میداد

در کل طول درمان با طب سنتی نسبت به طب نوین طولانی‌تره، ولی در عوض مثل طب نوین عوارض نداره و اگر اراده داشته باشید و اصلاح تغذیه داشته باشید، مشکلاتتون ریشه‌ای حل میشه.

هزینه پاکسازی دوره ای و فشیال چقدره حدودن؟من انقد قیمتای متفاوت شنیدم نمیدونم کار کدوم بهتره و اختلا ...

شهربا شهر فرق داره ،اکثرا هم پکیجهای متفاوت دارن با کیفیت متفاوت که قیمتاشون باهم فرق داره من از ۹۰ تومن دیدم به بالا

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤
میشه کامل و ساده توضیح بدی ممنون

روتین پوست کارهایی که هرروز برای مراقبت و تمیزی پوست باید انجام بدی

باید محصولات متناسب پوستتو بخری و نوع پوستتو بشناسی و طبق این روتین پیش بری

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤