دکتر برای حجامت ک رفته بودم گفت چون خونم خیلی غلیظه ب سختی میتونه خون بگیره باید اهدا کنم و خون های ...
عزیزم باید یه دکتر متخصص طب سنتی خوب پیدا کنی. هر کی گفت من دکترم که دکتر نیست! هر کی از جاش بلند میشه یه عطاری میزنه ، دو تا حجامت میکنه و چهارتا زالو میندازه و روی خودش اسم دکتر میزاره.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شربت مصفاي خون كه دوستمون گفتند سركنگبين كاسني به همراه شاهتره عناب به همراه آويشن آب جوشيده ولرم ناشتا يا هر وقت ميتونيد بخوريد ولرم رو به گرم مثل چاي كه ميخوريد غليظ كننده هاي خون سرخ كردنيها فست فودها چاي پررنگ گوشت گاو عدس كبد بايد پاكسازي بشه يبوست نداشته باشيد
شما تهرانی؟ جای خوبی میشناسین؟؟ اگر جای خوب میشناسین بهم معرفی کن💞
من خودم ساکن پرند هستم و اینجا نمایندگی دکتر روازاده رو میشناسم. توی تهران هم مطب خود دکتر روازاده هست، ولی فوقالعاده شلوغه و با وجود اینکه نوبت هم میگیری ولی وقتی میری، باز چند ساعت معطل میشی.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
در کل طول درمان با طب سنتی نسبت به طب نوین طولانیتره، ولی در عوض مثل طب نوین عوارض نداره و اگر اراده داشته باشید و اصلاح تغذیه داشته باشید، مشکلاتتون ریشهای حل میشه.