2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالاً شما مشکل کبد داری. چون کبد توی بدن مثل فییلتر عمل میکنه. وقتی دچار مشکل بشه، بیشتر توی پوست و مو خودشو نشون میده.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

اینستا داری؟ahora_mask رو برو ببین.من ماسک مواد معدنی بلژیکی گرفتم خیلی عالی بود برای جوش و جاش

و علاوه بر اون هر شب با شونیده پوستتو بشور و نرم کننده و ابرسان و هفته ای ۲ بار اسکراب و هرشب کرم دور چشم بزن و ماهی ۱ بار هم فیشیال(پاکسازی پوست)جای معتبر برو

خدایا شکرت❤️

ن گیاهی رفتم بدترشد.بدنتم میزنه؟جوش رابطه ی مستقیم با هورمون داره. خوابتو تنظیم کن و این رو بالشیتو هفته ای ی بار بشور. ی فیس واش برای صورتت بخر صب ی بار و شب قبل خواب صورتتو بشور بخواب. دستات حتما تمیز باشه موقع کشیدن ب صورتت.ب من ی محلول داد بعد شستوشو میزدم جوشامو خشک کرد ی قرصم داد برای هورمونم ک دیگ نزدم

پناه بر تو ک بی واژه مرا میفهمی.....
احتمالاً شما مشکل کبد داری. چون کبد توی بدن مثل فییلتر عمل میکنه. وقتی دچار مشکل بشه، بیشتر توی پوست ...

من دکتر های مختلفی رفتم

یک مدت برای تخمدان پلی کیستیک قرص ضدبارداری دیان خوردم

برای کبد چرب هم ۳ بار حجامت کردم ولی غلظت خون دارم باید اهدا کنم 

ریزش مو دارم و جوش صورت و بدن 

من دکتر های مختلفی رفتم یک مدت برای تخمدان پلی کیستیک قرص ضدبارداری دیان خوردم برای کبد چرب هم ۳ ب ...

هر روز کاهو سکنجبین بخور. کاسنی هم خیلی خوبه. خنکه. 

احیاء سلامت یه دارو داره،‌ تحت عنوان مصفای خون. غلظت خونو از بین میبره. اهدای خون ربطی به غلظت خون نداره.

معمولاً حجامت بعد از مصرف یه دوره داروی گیاهی انجام میشه. همینطوری حجامت نمیکنن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
هر روز کاهو سکنجبین بخور. کاسنی هم خیلی خوبه. خنکه.  احیاء سلامت یه دارو داره،‌ تحت عنوان مصفا ...

دکتر برای حجامت ک رفته بودم گفت چون خونم خیلی غلیظه ب سختی میتونه خون بگیره باید اهدا کنم و خون های کثیف از بدنم خارج بشه