2777
2789
اهدا كردن خون با حجامت فرق ميكنه در حجامت خون كثيف خارج ميشه ولي در اهدا نه نوره زرنيخ دار طب طب سنت ...

نوره چی چی نوشتید؟چی هست

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواد زائد نواحي تناسلي بدن و قسمت هاي بالايي مثل كبد قلب از طريق موهاي زير بغل دفع ميشن با اپيلاسيون باعث حبس شدن مواد در بدن ميشيم موها رو هم خيلي كم ميكنه حتي براي پاها و دست هم ميشه استفاده كرد

يه پودره مثل همين پودرهاي تيزبر كه توي بازار هست تركيب آهك و آرسنيك كه خودش مثل يه حالت شيمي درماني براي بدن عمل ميكنه موها رو كم ميكنه و پوست رو روشن حتي بر چاقي بدن موثره بايد با آب مخلوط كنيد و استفاده كنيد فقط يه كم بو داره كه حتي همون بو براي بدن مفيده فقط بايد ازرنيخ دار باشه بازاريها زرنيخ ندارن نميدونم اگه دوست داشتيد استفاده كنيد در دين اسلام هم خيلي سفارش شده 

يه پودره مثل همين پودرهاي تيزبر كه توي بازار هست تركيب آهك و آرسنيك كه خودش مثل يه حالت شيمي درماني ...

اتفاقا دنباله نوره بودم چون من کلا حساسیت دارم ب همه چی برای ازبین بردن مو زائد ولی هیج عطاری ای نداشتش

پاکسازی کبد و معده

راه دیگه نداره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
شما تهرانی؟ جای خوبی میشناسین؟؟ اگر جای خوب میشناسین بهم معرفی کن💞

دکتر میرغضنفری  

شهرک غرب

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اتفاقا خارمریم گرفتم امروز

اینجوری نه

تحت نظر یه پزشک حاذق طب سنتی ، پاکسازی کنین

با رژیم و پرهیز غذایی

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

منم صورتم جوش میزد دکتر رفتم و دارو استفاده کردم خدا رو شکر خوب شده ،،

فقط وقتی ضد آفتاب میزنم میرم بیرون مثلا بعد یه ساعت بیام خونه صورتم خیلی براق میشه پوستم چربه،،کسی میدونه چی خوبه بزنم به پوستم که پوستم براق نشه

اتفاقا خارمریم گرفتم امروز

سلام دوست عزیز من مشاور طب سنتی هستم و با توجه به اینکه شما کبد چرب دارید و همین طور کیست تخمدان ، میتوانید با اصلاح برنامه غذایی وسبک زندگی واستفاده از عسل های درمانی مشکلات جوش صورت و بدن تون رو رفع کنید در صورتی که تصمیم به اقدام با این روش درمانی داشتید در واتس آپ به شماره ٠۹۱۳۸۲۵۵۴۸۴ پیام بدهید تا در اولین فرصت جلسه مشاوره براتون بگذارم.

از محصولات طب سنتي بگيريد مثلا دكتر روازاده حكيم خيرانديش جاهاي معتبر كه محصولاتشون رو ميفروشن رو سوال كنيد از اونجاها بگيريد مطمئن تر هست اينكه بعد از از بين بردن موي زائد جوش ميزنيد بخاطر تجمع مواد زائد زير پوست هست خودمم همين طور بودم با نوره هم موهام رشدشون خيلي كم شده هم جوش نميزنم فقط بايد مواظب باشيد پوستتون رو نسوزونه ده دقيقه كافيه براي دست ها و پاها كمتر بايد باشه در روايات داريم هر ١٥روز نوره بكشيد اگر نتونستيد بخريد قرض كنيد و استفاده كنيد اين نشان از اهميت استفاده از نوره رو داره و تيغ نهي شده مخصوصا اپيلاسيون كه يكي از عوامل ايجاد كيست ها در نواحي رحم هست براي بيماريهاي صعب العلاج دور از جون ميگن نوره به بدن بكشيد كل بدن بغير از صورت بشوييد و بعد حنا بماليد و بشوييد مثل حالت شيمي درماني عمل ميكنه آرسنيك رو هم كه از كشور ما خارج ميكنند براي داروهاي شيمي درماني استفاده ميكنند و چندين برابر گران تر ميفروشند اين ماده رو بايد حتما داشته باشه وگرنه كارايي لازم رو نداره من از يه نفر شنيدم براي دخترها نميشه استفاده كرد ولي نميدونم درسته يا نه اگه ازدواج نكردين يه پرس و جو بكنيد بعد استفاده كنيد 

سلامت باشي عزيزم من قبلا چقدر به خودم زحمت ميدادم پاهامو دستامو اپيلاسيون ميكردم الان راحت اين كار رو انجام ميدادم وقتي هم نميگيره موهام هم كم بودن خيلي كمتر هم شدن بعد از استفاده از نوره يه حس سبكي خاصي پيدا ميكني چون خاصيت درماني داره براي بويي كه داره هم شايد بشه يه چيزي بهش اضافه كنيم كه خوشبو بشه ميتونيد از جايي كه ميگيريد سوال كنيد شايد بدونن من شنيدم ولي الان يادم نيست تو يه سايت طب سنتي خوندم ولي يادم نيست چي بود موفق باشي دوست خوبم 🌹