2777
2789

واسه اولین  بار خاستم موهامو   بلوند  کنم  بلوند  قشنگ  نه  ازین  زرد اسهالی ها  که  موقه  عقد  همه  آرایشگر میزنن  کف  سر  عروسا.. 

از اونچه  ک  متنفر بودم   حالا  روی سرمه 

توی عکس معلوم  نیس  زشتیش رنگش  نارنجی  شده  دارم دق  میکنم الان همه فک میکنن  من  از اون   رنگ  زرد اسهالی عقدی ها  دوس  دارم  

😭😭😭

ظهر رنگ کردم  

ارایشگاه   دوستم  بود  روم  نمیشه  بش  بگم  ... 

رفتم رنگ  تیره  خرید  الان  که  بزنم  بشوره  ببره😭😭

شماها  تا حالا  توی یه روز دو بار رنگ عوض  کردین؟؟؟؟ عیبی نداره؟؟ 

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

شبیه کسایی که صورتشونو شطرنجی میکنن شدی😁خوبه که

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکست انگار برنامه شوکِ😂😂😂

که تجربه ای بشه  واسه  شما

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

ریشه ها سیاهه چرا؟

ولی تو عکس قشنگ افتاده😂😂

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍