2777
2789
عنوان

بیایید ببینید آرایشگر چه گندی زد به موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هر چقدر موهامو دکلره میکنم از روش رنگ میذارم اخرش همون رنگ زرد میمونه رو سرم

امروز نذار بذار موهات تا صبح استراحت کنه یا حداقل چندروز بزار استراحت کنه

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
چقدرازت گرفت؟

۱۳۰

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
الان این دکلرست یا ن چند گرقته بگو شوهرم گفته خوب نیست و عوض کن بگو درستش کنه برات

با کلاه  هایلایت 

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
 رنگساژ کن قشنگ میشه عزیزم خدا نگذره ازش دلش نیامده مواد مصرف کنه چقدر هزینه کردی 

رنگساژ  چیه

رنگساژ  چیه

عزیزم اگه میحای روشن بشه کمی رنگ روشن با اکسیدان قاطی کن مثل شامپو بریز رو موهات اگرم میخای رنگش برگرده رنگ دودی ۵ بزن اندازه یه بند انگشت بقیش اکسیدان بزن زردی  میبره