2777
2789
عنوان

دوستش دارم اما هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ازت خواه‌ش میکنم احساساتی تصمیم نگیر نمیدونی ک زندگی چقدر سخته همش عشق نیست کلا بری تو زندگی عشق یادت میره. با کسی ازدواج کن ک خیالت راحت باشه ماهی یه پولی میاد تو زندگیت حداقل بیمه داشته باشه خاک تو سر آیندت نکن حتما ک نباید تجربه کنی یکم از تجربه دیگران استفاده کن 

تا الان کاری نتونسته بکنه بعدا هم نمیتونه پیشرفت نمیکنه هیچ بدتر هم میشه 

دوست داری زن کارگر بشی خوب برو 

گلم میفهممت عاشقی اما از الان تکلیف خودت رو مشخص کن همه چی تو دلت میمونخ ی زندگیه کارگریه دیگه

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..
بعد چیکار کردی  ازدواج کردی؟

نه نامزدیو بهم زدم 

همون وقت که فهمیدم 

ولی روزی هزاربار به خودم میگم غلط کردم قبولش کردم و اجازه دادم بیاد تو قلبم 

تو همون دورانی که داشتیم باهم آشنا میشدیم یه خاستگار پولدار برام اومده بود همه چیش OK بود بهترین نقطه شهر آپارتمان داشت ماشین خوب شغل 

از همسایه های قدیممون بود خیلی اصرار کردن 

حتی انقدر برام ارزش قائل شد مادرش که برا اجازه خاستگاری زنگ نزد پاشد اومد ولی من خاک تو سرم گفتم نه الا و بلا این  آدمو نمیخوام من با اون بیشور  خوشبختم😐 ردش کردم 

فهمیدم این چه آب زیر کاهیه ترجیح دادم الان یه ماه دو ماه سه ماه یه سال دو سال ده سال اذیت شم و فکرم مشغول اون عوضی باشه تا اینکه برم زیر سقف باهاش و با دوتا بچه قد و نیم قد طلاق بگیرم بشم بیوه 

الان شرایط ازدواج و کیسام خیلی بهتر از اون موقع میتونه باشه 

دنیا دیگه مثل من نداره😄😝
سلام ازت خواه‌ش میکنم احساساتی تصمیم نگیر نمیدونی ک زندگی چقدر سخته همش عشق نیست کلا بری تو زندگی عش ...

خیلی امتحان کردم با مهندس و استاد دانشگاه و ...

اما هیچ کدوم به دلم ننشستن 

من باید چیکار کنم‌😔

اون که خانوادش چیزی ندارن اما من‌حمایت خانوادمو دارم 

بنظرم حمایت خانوادت بدرد شوهرت نمیخوره دوماد سر خونه که نمیخواد بابات.شوهرتم نمیتونه که تا ابد منت قبول کنه

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
وقتی دلت پیش کسی دیگه اروم‌نمیشه چی ؟ امتحان کردم دلم اروم نشد پیش کسی دیگه 

عزیزم برا اینکه دلت بره با یکی دیگه بهتره همه جوره این آقا رو بزاری کنار 

از همه جا پاکش کنی 

پیاماشو جواب نده

زنگاشو جواب نده

بعد یه مدت می افته از سرت 

تو این مدتم به قرآن پناه ببر کمکت میکنه

دنیا دیگه مثل من نداره😄😝

دختر خوب عشق و نفرت دو رویه یک سکه هستن اگه نتونه نیازهاتو تأمین کنه یه جا به خودت میای که میبینی ازش متنفر شدی به خودت تلقین نکن که نمیتونی ازش جدا شی کامل کنارش بزار و در قلبت رو به روی آدم مسئولیت پذیرتری باز کن 

خیلی امتحان کردم با مهندس و استاد دانشگاه و ... اما هیچ کدوم به دلم ننشستن  من باید چیکار کنم ...

تاپیکاتم خوندم حالا غیر بی پولی و کارگری لاس هم میزنه😕😕😕 عزیزم خودت و بدبخت نکن بنظرم عشق نیس این 

زیر ی سقف برین تموم میشه علاقع

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..