2777
2789
عنوان

دوستش دارم اما هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 44 پست
۲۵ دیپلم 

وقتی تو این سن حتی ی شغل نداره چجوری میخاد زن و زندگی اداره کنه لطفا اشتباه نکن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
۹ساله پیش منم دقیقا شرایط تو رو داشتم و ازدواج کردم  زندگی خیلی سختتر از اون چیزیه ک فکرشو بکن ...

وقتی دلت پیش کسی دیگه اروم‌نمیشه چی ؟ امتحان کردم دلم اروم نشد پیش کسی دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم..من چندماهه عقد کردم شوهرم وقتی اومد خواستگاریم هیچی نداش باهم دوست بودیم قبلش خیلی همو دوس داشتیم ولی حمایت خانوادش داره بنظرم باید یه فاکتور حداقل داشته باشه چون الان شرایط خیلی سخته یه نفر بی هیچ کمکی نمیتونه از پس هزینه ها بربیاد جدی میگم

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

عجله نکنید تا بره برای خودش کار جور کنه و ببین چند مردِ حلاجِ ، شاید کلا کاری نیست وگرنه ادم ۲۵ ساله که نباید بیکار باشه 

بی پول زندگی نمیشه ، بهترین عشقها هم در نبودِ پول سرد و بی رنگ شدن

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
وقتی دلت پیش کسی دیگه اروم‌نمیشه چی ؟ امتحان کردم دلم اروم نشد پیش کسی دیگه 

منم عاشقش بودم 

من این راهو رفتم تازه شوهرم بنده خدا کاریه

ولی این ک هیچ کاریم نداره

پارو دلت بزار خودتو بدبخت نکن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

حتما سعی کن بعد اینکه درآمدی داشته باشه وارد فاز ازدواج شید هزینه ها سنگینه

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
تاااازه یک فکرایی داره برا اینده؟؟بشین تا فکراش عملی بشه بگو ازدواج نمیکنیم تا به یک جایی برسی ببین ...

من یه فکرایی دارم یعنی فک میکنم بتونم کاری کنم که به درامد خوب برسیم کنار هم