2777
2789

وابستگی میشه با جایگزینی حل بشه 

دوس داشتن جایگزینی نداره حتی اگه سالها تنها بمونی

وابستگی میشه با جایگزینی حل بشه  دوس داشتن جایگزینی نداره حتی اگه سالها تنها بمونی

همینه👏

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول این توهم به شخص دست میده که کسی رو دوست داره و در ادامه وابسته میشه .. دوست داشتن مقدمه ای برای وابستگی هست  

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
وابستگی میشه با جایگزینی حل بشه  دوس داشتن جایگزینی نداره حتی اگه سالها تنها بمونی

اینجور که می گی اون دوست داشتن هم چیز خوبی نیست و یه نوع وابستگیه درواقع

محمدمهدی(محمد) هستم.یه پسر آروم و کنجکاو و قدبلند و سبزه که گاهی شوخی می کنه و گاهی تو خودشه
اینجور که می گی اون دوست داشتن هم چیز خوبی نیست و یه نوع وابستگیه درواقع

یه چیزی فراتر از وابستگی ... 

هشت میلیارد ادم توی زمین هست و تو فقط با یک نفر حالت خوب میشه ... هیچ کدوم از اون ادمارو نمیتونی کنارت تحمل کنی ولی همه ی لحظه هاتو پیش اون یه نفر خاص ارزو میکنی ... 

یه چیزی فراتر از وابستگی ...  هشت میلیارد ادم توی زمین هست و تو فقط با یک نفر حالت خوب میشه .. ...

منظورم اینه یه نوع ضعف هست درواقع

محمدمهدی(محمد) هستم.یه پسر آروم و کنجکاو و قدبلند و سبزه که گاهی شوخی می کنه و گاهی تو خودشه
منظورم اینه یه نوع ضعف هست درواقع

اره خطرناکتر از وابستگی .. 

یه چیزی فراتر از وابستگی ...  هشت میلیارد ادم توی زمین هست و تو فقط با یک نفر حالت خوب میشه .. ...

من واقعا نمی فهمم دوستش دارم یا وابستش شدم حالم باهاش خوبه ولی اصلا از قیافش خوشم نمیاد تنها دلیلی که قبول کردم با هم رفت و آمد کنیم اخلاقش بود این چیه؟؟؟

من واقعا نمی فهمم دوستش دارم یا وابستش شدم حالم باهاش خوبه ولی اصلا از قیافش خوشم نمیاد تنها دلیلی ک ...

ارزوهاتو با اون تصور کردی ؟ ! 

کلا آدمیه که می شه روش حساب کرد فک کنم بتونن باهاش به بیشار آرزوهام برسم ولی قیافش چی؟قیافه چه قدر م ...

دوس داشتن اینه که اونو با همین قیافه بپذیری ... دنیا بهت بگه زشته ولی تو زشتیش هم برات شیرین باشه .. دوس داشتن اینطوریه که ارزوهاتو با اون تصور کنی نه برای اینکه اون ادمیه که میشه روش حساب کرد تا ارزوهاتو براورده کنه ،  بخاطر این که جز اون نتونی با هیچ کسی ارزو بسازی مثلا فقط بخای مادر بشی و بابای بچتو ب غیر از اون نتونی هیچ کس تصور کنی ... این دوس داشتنه 

منطق اینه قیافشو بخاطر اخلاقش بپذیری ولی ته دلت همیشه ب این فکر کنی کاش یکم خوش قیافه تر بود ...

دوس داشتن اینه که اونو با همین قیافه بپذیری ... دنیا بهت بگه زشته ولی تو زشتیش هم برات شیرین باشه .. ...

زشت نیست اتفاقا خوش قیافست ولی من یه قیافه ی معمولی دارم به نظر همه اون سرتره حتی مامانم منم سر همین موضوع گفتم یه مدت رابطمونو قطع کنیم بیشتر فکر کنیم. الان ۵ روزه باهاش حرف نزدم نمی دونم دلتنگیم به خاطر اینه که بهش عادت کردم یا نه به خاطر اینه که بهش علاقمندم.از کجا بفهمم واقعا دوستش دارم یا نه؟