2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 529929 بازدید | 57095 پست
شکر خدا رشد بچه ت خوب بوده که دکتر برا خودش گفته بچه تو ماههای اول ماهی 1کیلو اضافه کنه خیلی خوبه.. ...

شیرم خوبه خداروشکر اینجوری که خودم دارم میبینم  حتی با اینکه سزارین بودم همون لحظه بعد ب دنیا اومدنش شیر داشتم   

خودمم دوست ندارم ولی دکتر گفت خوب نیست خیلی نگران شدم از اونور شوهرم خیلی ناراحت شده همش  رو‌مخمه شیر خشک ام بدیم  

تو شدی 🌙من👶❤️
سه کیلونیمه گلم

ماشالله بهش 😍منم ۳۶هفته و۱روز که رفتم سونو ۳کیلو و۱۲۰بود ماشالله🙊 دیگه نمیدونم تا آخرش چند بشه. بخاطر همین خیلی میترسم از طبیعی😥 تو فکر سزارینم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم عزيزم حتمن  زهرا جون من هموگلبين خونم همش مياد پايين فيفول ميخورم به نظرت فيفول بهتره ي ...

سلام عزیزم خوبی. هموگلوبینت چنده الان؟؟

منم دو سه ماه بود هر دفعه آزمایش میدادم از دفعه قبل پایین تر میومد با اینکه قرص آهن خارجی میخوردم. دیگه دکترم نامه داد برم پیش متخصص خون، دیگه همون روز برام سرم اهن نوشت زدم. قرص فروفورت گاین هم میخورم ایرانیه ولی خیلی تاثیرش بهتره. دیگه آزمایش که دادم بالاخره یکم بالاتر اومده بود هم آهنم هم هموگلوبین، باز سرم زدم و آمپول b12هفته ای یکی. تا ببینم این دفعه بالاتر رفته از دفعه قبل

به نظرم برو زیر نظر یه متخصص خون، البته الانم دیره ولی باز برو ببین چی میگه. که برای زایمانت خدای نکرده به مشکل نخوری

ایشون و alwayslove مامان آبانی هستن  تو اون لیست میرن ☺️هرچند اطلاعاتم دقیق ندادن ☹️☹️

دخمل گل من مهرسانا خانم ۲۷ آبان دنیا اومد

۳۴ هفته وزن ۲۸۰۰

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین
ماشالله بهش 😍منم ۳۶هفته و۱روز که رفتم سونو ۳کیلو و۱۲۰بود ماشالله🙊 دیگه نمیدونم تا آخرش چند بشه. بخ ...

چقدرش خطا بود غزل جون؟ دقت کردی؟ 

آخه مال منم آخر 37هفته رفتم سونو زده 3380 ولی 507گرم خطا زده 

دخمل گل من مهرسانا خانم ۲۷ آبان دنیا اومد ۳۴ هفته وزن ۲۸۰۰

🌺82ayhan,(نیهان)_22مهر_طبیعی_37/6هفته_2،800کیلو

2🌺koheboghz

(کیان) _18مهر_طبیعی_40/1هفته_3،300کیلو

3🌺dianajan،(آریا) _14آبان_سزارین_38/3هفته_3،000کیلو

4🌺یاسمن(یسنا)_18آبان_سزارین_36/5هفته_2،500کیلو

5🌺گلی1152(ابوالفضل) _22آبان_طبیعی_40هفته_3،600کیلو

6🌺bertanem(یاسین) _23آبان_سزارین_39هفته_3،100کیلو

7🌺Mooj(ارشا)_23آبان_سزارین_39هفته_4،000کیلو

8🌺دیبا96(آرمیتا) _25آبان_سزارین_39/2هفته_3،700کیلو

9🌺عاطی222(شاهان) _26آبان_سزارین_39/3هفته_2،700کیلو

10🌺sarajun

(امیرعلی) _27آبان_سزارین _38هفته_3،300کیلو

11🌺waterlili

(امیرعلی) _28آبان_سزارین_39/2هفته_3،850کیلو

12🌺baharjigar

(بهراد) _30آبان_سزارین_38هفته_3،300کیلو

13🌺alwayselove_(مهرسانا) سزارین _27آبان_34هفته

2800کیلو

چقدرش خطا بود غزل جون؟ دقت کردی؟  آخه مال منم آخر 37هفته رفتم سونو زده 3380 ولی 507گرم خطا زده ...

اوووو ۵۰۷گرم😲😲 مگ میشه این همه خطا

برای من زده مثبت یا منفی ۲۰گرم