2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 529931 بازدید | 57095 پست
منم فیفول میخورم. چندتا میخوری؟ به من که گفته روزی ۲ تا بخورم

روزی یه دونه عصرا همراه میوه  گفته بخورم عزیزم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی نگرانم انشالله ک چیزی نباشه  من حس میکنم تو بیمارستان تویه زایشگاه نبود وقتی اومدم تو ...

برا دختر من از اولش دیدم 

حالا انشالله ک چیزی نباشه و رفع بشه 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
چشم عزيزم حتمن  زهرا جون من هموگلبين خونم همش مياد پايين فيفول ميخورم به نظرت فيفول بهتره ي ...

کپسول فروفورت گاین خیلی خوبه 

بگیر بخور

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
سلام مرضیه جون😍 خوشگل خانوم چطوره؟ 💖💖

سلام عشقم فداتم عزیزم😍😘

مامانم و شوهرم بردنش غربالگری و واکسنش بزنه.

این چند روز رطب و‌موز خوردم،دیروز یه چند ساعتی ن پیپی ن جیش نکرد یهو خیلی زرد شد بهش ترنجبین و‌عناب دادم 

شیرخشک‌هم‌گرفتم دوبار دادم باز وضعیت دفعش خوب شد و‌زردیش کمتر شد خداروشکر 

عاطی جون وزن بچه کم نبوده بنظرم  خودت تو نمودار رشدش نگاه کن ببین باید چقدر باشه الان

نمیدونم والا بهداشت گفت خوبه 

دکتر اطفال گفت نه خوب نیست 😐 

اره تو کارتش برم ببینم 

تو شدی 🌙من👶❤️