2777
2789
عنوان

کیا منتظرن این ماه باردار شن😭

769 بازدید | 31 پست

بچه ها نفخ شدید شکم از علائم پریوده یا بارداری؟

۲۸ این ماه موعدمه😔 ینی 4 روز دیگه😔 یه صلوات بی زحمت برام بفرستین این ماه باردار بشم😩 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

صلوات فرستادم عزیزم منم فردا میخوام بی بی بزنم دعا کن باشم

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم منتظرم ۲۷ موعدمه دقیق علائم تو رو دارم

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
صلوات فرستادم عزیزم منم فردا میخوام بی بی بزنم دعا کن باشم

انشالله هر اون چیزی که دلت میخواد خدا بهت بده قربونت برم 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
منم منتظرم ۲۷ موعدمه دقیق علائم تو رو دارم

نفخ زیادی علائم پریودم هست اخه😭😭

دو روز پیشم درد خفیف زیر شکم داشتم

عرضم ب حضورت دیگهههه اینکه کلا نمیدونم امیدوار باشم یا نه چون من ادم فوق احساسی هستم ب شدت بهم ضربه روحی وارد میشه اگ پری شم 

انشالله عزیزم.علائم خاصی نداری؟ترشحات سفید؟دردزیرشکم؟؟؟

مرسی فداتشم.علائم ک همون از امروز شدیدا نفخ گرفتم و شکمم باد کرده ...ترشح ک نه زیر شکمم دو روز پیش یکم تیر میکشید بعد خوب شد

ان شالله علائم پریودی بارداری خیلی شبیه همه.. منم این ماه عکس رنگی گرفتم که اقدام کنم ولی دکترم گفت ...

اره لنت بش علائمشون کپی همه از این ادم نمیتونه حدس بزنه😭

عزیزدلم انشاالله بزووودیه زود حامله میشی خواهری خدا بزرگه