2777
2789
عنوان

کیا منتظرن این ماه باردار شن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 31 پست
واقعا بچه نداشتنش یه درده داشتنش هزار درد😔😔 پر از مسئولیت و از خودگذشتگی مادرشدن اصلا راحت نیس ا ...

اره واقعا نمیشه نیاری که من واقعا بعد ۳ سال زندگی مشترک کمبود بچه رو احساس میکنم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
فردآ موعدمه درد پری دآرم😔

درد پری هم میتونه از علائم بارداری باشه امیدت ب خدا باشه عزیزم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی فداتشم.علائم ک همون از امروز شدیدا نفخ گرفتم و شکمم باد کرده ...ترشح ک نه زیر شکمم دو روز پیش ی ...

انشالله که مامان بشی من زیرشکمم دردمیکردهرلحظه احساس میکردم دارم پری میشم.حتمادعات میکنم توروخدا تست زدی وانشالله که مثبت شد منوخبرکن و اون لحظه ازته دلت واسم دعاکن 😍😍😍

من امروز موعدم بود ولی خبری از پری نیست دارم میمیرم از نفخ😂😂 

جدی😩😂 ب نظرت نفخ مال پریوده یا بارداری😭

من دوازدهم موعدم بود هنوزم نشدم ولی علائم دیگه ای ندارم میترسم بی بی چک بزنم 🙈🤦

واااای بزن دیگه الان موقشه😍😍 انشاالله همون میشه ک میخوای

انشالله که مامان بشی من زیرشکمم دردمیکردهرلحظه احساس میکردم دارم پری میشم.حتمادعات میکنم توروخدا تست ...

الهییییی فدات بشممممم چشممم انشاالله مثبت بشه حتما دعات میکنم خواهری مرسی از دعای قشنگت نفس جان

اخه سابقه دارم عقب بندازم گذاشتم بشه یک ماه بعد بزنم😍😍

عزیزدلم انشاالله که نی نی دار میشی این ماه برات صلوات فرستادم😘😘

اره لنت بش علائمشون کپی همه از این ادم نمیتونه حدس بزنه😭 عزیزدلم انشاالله بزووودیه زود حامله میشی ...

ببین هرموقع علائم بروز کنن حتما بی بی چک هم نشون میده پس اگ علائم داری فردا صبح زود بیدار شدی یه بی بی چک بزن لااقل یه هاله میوفته

🌷
نفخ زیادی علائم پریودم هست اخه😭😭 دو روز پیشم درد خفیف زیر شکم داشتم عرضم ب حضورت دیگهههه اینکه ک ...

منم بدتر از تو

بهم تو بگن گریه میوفتم

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

اسی جون باردار بودید اون ماه؟ 

منم بی صبرانه منتظرم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
اسی جون باردار بودید اون ماه؟  منم بی صبرانه منتظرم

نه قربونت 6 ماهه بعدش باردار شدم

انشاالله بزودی خدا بهت یه نی نی سالم و صالح میده عزیزم فقط توکلت ب خدا باشه 

من ماهی که زیاد ورزش کردم باردار شدم هرشب ۱ ساعت با آقاتون برین بدویین تا عرقت در بیاد تخمدونا فعال میشه و حسابی گیرایی بالا میره ب امید خدا سریع باردار میشی

نه قربونت 6 ماهه بعدش باردار شدم انشاالله بزودی خدا بهت یه نی نی سالم و صالح میده عزیزم فقط توکلت ب ...

ان شاالله به سلامتی و دل خوش عزیزم

من مشکل از خودم نیس، همسرم اسپرمش ضعیفه 

ان شاالله خدا از زبونتون بشنوه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ان شاالله به سلامتی و دل خوش عزیزم من مشکل از خودم نیس، همسرم اسپرمش ضعیفه  ان شاالله خدا از ...

ممنون گلی جون منم شوهرم یکم ضعیف بود دوتامون باهم ورزش میکردیم مطمئنن ورزش روی تحرک اسپرم مردا تاثیر داره عزیزدلم

خدا گفته از تو حرکت از من برکت تو تلاشتو بکن عزیزدلم مطمئن باش خدا بزودی دامنتو سبز میکنه فداتشم