2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاریه که شوهر من کرده. الان سه ساله. حاضر نبود ی دیوار بکشه وسط که ما زندگیمونو بکنیم. مادرش هر روز ...

واقعامیفهمم چی میگی منم یکی ازاین احمق هادارم خونه ساخت بالای خونه باباش بعدچندسال پاشدیم بدون اینکه یه ریال بگیره ازشون خواهرش پروپرواومدجامون مارفتیم مستأجری

واقعامیفهمم چی میگی منم یکی ازاین احمق هادارم خونه ساخت بالای خونه باباش بعدچندسال پاشدیم بدون اینکه ...

واقعا بالاخره ی همدرد پیدا کردم. الان مستاجرین؟ 

منم دومورد دیدم شوهره کلا بیخیال خرجی شدو خوابید توخونه زنه بیاره 

شوهر من کار داره درامد هم داره ولی بازم چشمش ب پول منه. هر چند من پس انداز میکنم جایی گیر کنیم خرج میکنم جای دیگه میبرم همه همکارام ی زمینی چیزی برا خودشون خریدن من هیچی ندارم

توهم دردو بلاتو عوض پول بهش بده خوبه بغل تومیخوابه اونوقت اول خانوادش متاسفم واسه مردی مث شوهرت بازم ...

هر روزم میره بهشون سر میزنه کم و کسر نداشته باشن. ب خدا اینا ی آدمای بدبختی بودن تا من اومدم دلشون همه چی خواست ماشین کابینت ام دی اف. الان مادرش وسایلشو چیده تو کابینتایی که من پولشو دادم. نمازم میخونه کربلام میره میگم اخه تو مال غصبی چه نماز و زیارتی!!  از خدا بی خبر تر از اینا ندیدم من

بله هرچی گفتم باباخرحی که کردیم بگیرگفت من برم ازخانوادم پول بگیرم خجالت نمیکشی اخرم هیچی به هیچی

وای دقیقا عین ما. بچه هم داری؟ کدوم شهری؟ تو هم خرج کرده بودی تو اون خونه؟  من بیچاره که دو سال درامدمو دادم