من ی مقدار از درامدم پس انداز کردم دو تا بچه دارم و ی شوهر اویزون که پول خودشو خرج خونه و تحصیل خودش و رفاه خانوادش میکنه همشم دنبال پول منه. میگه تو باید خرج کنی. در حالیکه هر چی تو گذشته از درامد من خرج خودش و خانوادش کرده انکار میکنه و میگه تو دادی ب خانوادت! من باید چکار کنم؟ از نظر خورد و خوراک مسکن و پوشاک همیشه ما رو تو مضیقه میذاره. خانوادش همیشه تو الویتن براش و پیشرفت خودش تو زمین باباش خونه ساختیم کلی پول و طلا ب اسم اینکه خونمونه از من گرفت اخرش خونه رو با کلید کامل تحویلشون داد گف مال خودشونه ما رو اورد مستاجری و میگه اشکال نداره دست خانوادمه. ماشین که خریدیم همینطور. تو برا خرج کردنت مدرکی نداری. خلاصه که من شدم کوزت کار کنم خودش و خانوادش ب رفاه برسن. اصن بهش اعتماد ندارم. همش بدهی داره. ب اصلاح رفتارش یا اینکه ما الویت بشیم براش هیچ امیدی ندارم ما فقط با هم هم خونه ایم اونم ب خاطر دو تا بچه. زندگی عاطفیمون همون اوایل که دید نمیتونه ب جز مادر و خواهرش زن دیگه ای ببینه تموم شد بقیش زور الکی بود. شوهرم ی پسر بچه بی ادب و پر توقعه که فک میکنه زن اومده اینو ب آرزوهاش برسونه.
بچه هاتو بزرگ کن و کار کن ،پس انداز داشته باش ،الان ک حکما خوب شده،مشکل اصلیت چیه باهاش
من شرکتیم. مرخصی زایمانم هستم. پس انداز انچنانی ندارم. خرج زایمان و بچه ها همش ب دوش خودم بوده. از گذشته هم میترسم. من الان 6 ساله کار کردم هیچی برا خودم ندارم.