2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 78 پست

دخترخاله من عروسی براش نگرفتن نه اینک خودش نخوادخانواده شوهرش نگرفتن براش..الان نزدیک ۳ساله هنوزک هنوزه هرجاعروسی دعوت میشه ناراحت میشه وغصه میخوره وتهش به دعواباشوهرش ختم میشه..حتی یه آتلیه ام نرفت بالباس عروس عکس بگیره

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
منم همین نظرو دارم ولی خب اگه کرونا تا سال دیگم نره خیلیامون بدون عروسی میریم سر زندگیمون

همه میگیرن ماشب جمعه ای که گذشت عروسی داشتیم.البته وضعیت شهرمون بدنیست

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بحث پول عروسی نیستش مشکل این بیماری کروناست 

رودلت میمونه بگیر.اینجا هرروز عروسیه.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
منم اینجوری نبودم اما وقتی دیدم قیمت خونه روز به روز میره بالا بیخیال تجملات شدم ، الان تمام فامیلمو ...

عزیزم عروسی ماهم در حد باغو 10 مدل غذا نیست در حد ی تالار مغمولی رو به خوب با 400 تا مهمون و آتلیه و باغ برای عکسای هستش 

ماهم به ریز بپاش الکی نداریم ولی همینم الان نمیتونیم بگیریم

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
دخترخاله من عروسی براش نگرفتن نه اینک خودش نخوادخانواده شوهرش نگرفتن براش..الان نزدیک ۳ساله هنوزک هن ...

اوف امان از این خانواده شوهرای بی فکر

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
رودلت میمونه بگیر.اینجا هرروز عروسیه.

چجوری بگیرم؟؟ تالارا که باز نیستن اگرم باز بشن من که جرات گرفتنشو ندارم ریسک بزرگی هستش اگه ی موقع خدایی نکرده یکی طوریش بشه هیچوقت خودمونو نمیتونیم ببخشیم

خودم که عاشق عروسیم قرار بود عروسیم برج 8 باشه کنسل شد میحوایم فعلا بدون عروسی بریم سر زندگمیون سال ...

عزیزم کی گفته نمیشه...الان تالارا بازه پریشب عروسی دوستم بود ولی محدودیت گذاشت تالارا و اینک هرکسی نمیاد باید مطمئن شیر از مهمونا بعد تالار بگیرید

شده با ۲۰۰ نفر تو تالار عروسی بگیر بعد برو سرخونت انشالا خوشبخت شین

همه میگیرن ماشب جمعه ای که گذشت عروسی داشتیم.البته وضعیت شهرمون بدنیست

چی بگم عزیزم همین رعایت نکردنا باعث شد که اینقد وضعیت بد بشه 

عزیزم عروسی ماهم در حد باغو 10 مدل غذا نیست در حد ی تالار مغمولی رو به خوب با 400 تا مهمون و آتلیه و ...

الان که میگی ۲ سال دوست بودین ۲ سال هم عقد ، واقعا سخته ... بعدها که وارد زندگی بشی میفهمی که عروسی فقط یه جزء کوچیکی از زندگیه آدمه ... البته برای بعضیا خیلی مهمه به نظر منم اگه نتونستی عروسی بگیری  برو آتلیه عکس بگیر یادگاری داشته باش... الان بخاطر کرونا همه توی فشارن ، خیلی ها همین کارو کردن ، انشالله که عروسی بگیری اما اگرم نگرفتی امیدوارم انقدددددددررررررر لحظات خوب کنار همسرت داشته باشی که یک ثانیه هم پشیمون نشی و به فکرش نیافتی ...

خوشبخت باشی عزیزم ❤

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!

عزیزم منم عید ۹۹رفتم سر خونه خودم خیلی هم عالیه من فامیلام حتی نیمدن جهاز ببینن چون فامیل درست حسابی ندارم 

ولی من پارسال عقد گرفتم لباس عروس پوشیدم و اتلیه رفتم اما جشن بزرگی نبود تو خونمون بود شام هم فقط کباب 

اما اونم بهم زهرما کردن این زن داداشای حسود و پاچه پارم

الهی که خدا جوابشونو بده چون مادرنداشتم خیلی فضولی کردن

خاااک به سرا

ای بابا چرا اخه اولین بار همچین چیزی میشنوم

چون مادرشوهر خسیس و بیشعورم بهمراه برادر شوهر عقده ای و حسودم راضی به گرفتن عروسی نبودن تا تونستن گند زدن توش خدا لعنتشون کنه

فقط از خدا چاره بخواه
چی بگم عزیزم همین رعایت نکردنا باعث شد که اینقد وضعیت بد بشه 

جشن کوچیک بگیریدبرو سر زندگیت.کرونا حالاحالاها هست

عزیزم کی گفته نمیشه...الان تالارا بازه پریشب عروسی دوستم بود ولی محدودیت گذاشت تالارا و اینک هرکسی ن ...

تو تهران عروسی نیستش مگر باغا که اونام غیر قانونی میگیرن ما چندتا عروسی داشتیم که کنسل شده و مونده رو هوا

چون مادرشوهر خسیس و بیشعورم بهمراه برادر شوهر عقده ای و حسودم راضی به گرفتن عروسی نبودن تا تونستن گن ...

ای بابا خدا ازشون نگذره واقعا سخته ی عمر یادت میمونه و عذاب میکشی البته من اینطوریم یادم میمونه و حرص میخورم

خودم که عاشق عروسیم قرار بود عروسیم برج 8 باشه کنسل شد میحوایم فعلا بدون عروسی بریم سر زندگمیون سال ...

اصلا خوب نیست اینجور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز