2777
2789
عنوان

عروسی

789 بازدید | 78 پست

سلام گلیا،😍 اونایی که بدون عروسی رفتن سر زندگیشون چه الان چه موقع کرونا بیایید بگید پشیمونید یا نه تا ماهم از تجربتون بدونیم❤️🌹

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زوج هایی که مراسم نمیگیرن، بیشتر دچار مشکل میشن در طول زندگی..

منم همین نظرو دارم ولی خب اگه کرونا تا سال دیگم نره خیلیامون بدون عروسی میریم سر زندگیمون

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
زوج هایی که مراسم نمیگیرن، بیشتر دچار مشکل میشن در طول زندگی..

البته شامل همه نمیشه. خداروشکر ما مشکلی نداشتیم و نداریم.

به جاش الان یه خونه داریم.که برای خودمونه و اجاره نمیدیم

من چهارسال پیش ازدواج کردم. بدون عروسی فقط از این پشیمونم.که چرا حداقل یه اتلیه نرفتیم با لباس عروس ...

😢😢الهی

البته شامل همه نمیشه. خداروشکر ما مشکلی نداشتیم و نداریم. به جاش الان یه خونه داریم.که برای خودمونه ...

در همه چیز و همه جا استثنا هست😁

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
من جشن عقد داشتم تو تالار بود دقیقا همه کار عروسی رو انجام دادم  ولی عروسی یه مهمونی ۶۰نفره گر ...

خب شما چون جشن عقدو داشتی ولی من ی مهمونی کوچیک تو تالار داشتم برا عقدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز