2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 78 پست
خیلی خوبه.البته درصورتی ک همه چی هماهنگ شده باشه و مرتب .مثل همین ک گفتم میزصندلیو.مثلا بعضیا توخونه ...

اره دیگه همه چی بابرنامه.ازمن اردیبهشت بود خوب بود همه چی

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اگه میدونی که اینطوره پس صبر کن من کلا طرز فکرم فرق داره وخیلی جلوترو میبینم هرکسی باید به خودش رج ...

بله هرکی طرز فکرش فرق داره 

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دقیقا میفهممت وقتی پدر یا مادر نباشه خیلیا به خودشون اجازه دخالت میدن منکه سپردم به خوده خدا 

منم همینطور سپردم به خدا

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

عزیزم منم شرایط شمارو دارم ولی دیگه این شرایط الان برای همه یکسان یکی که جون عزیزانش براش مهم باشه و به خاطر اونها تصمیم بگیره که از خوشیاش بگذره هیچوقت پشیمون نمیشه در عوضش میتونی یه لباس عروس خیلی خوشگل با ارایشگاه و اتلیه خوب انتخاب کنی و عکسای خیلی قشنگ بگیری و یه جشن کوچیک خونوادگی با عزیزانت بگیری برای لباس عروس هم روی این مطلب کلیک کن بخون کمکت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792