2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 78 پست
دوستم نگرفته پشیمونه😕 بنظرم بستگی به خودت داره و اینکه طرف مقابلت چقدر قدرشناس باشه

خودم که عاشق عروسیم قرار بود عروسیم برج 8 باشه کنسل شد میحوایم فعلا بدون عروسی بریم سر زندگمیون سال دیگه عروسی بگیریم ولی اگه سال دیگم کرونا نره دیگه نمیتونم عروسی بگیرم

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب با پول عروسی میخواین خونه ای چیزی بخرین؟؟

نه بحث پول عروسی نیستش مشکل این بیماری کروناست 

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

من شوهرم خونه خرید برام ، یه عروسی ساده هم گرفتیم ، ۱ نوع غذا بود ، تالار گرفتیم باغ نه ، آتلیه و  باغ و  عمارت رفتیم ، آرایشگاه هم ساده ...الان دو سال گذشته خوشحالم که عروسی ساده گرفتم ، چون ارزش خونمون چند برابر شده ... اون موقع اگه خونه نمیخریدیم مفصل ترین عروسی رو میگرفتیم اما خداروشکر 

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!
من عروسی اصلا دوست نداشتمعکسامو که کلا آتیش زدم از فیلم حالم بهم میخوره کاش نمی گرفتیم

ای بابا چرا اخه اولین بار همچین چیزی میشنوم

نه بحث پول عروسی نیستش مشکل این بیماری کروناست 

اگر نمیخوای عروسی بگیری سعی کن حتما لباس عروس بپوشی بری آتلیه عکس بگیری چون اگر لباس عرثس نپوشی بعدا تو دلت میمونه و‌ممکنه با شوهرت به مشکل بخوری

من شوهرم خونه خرید برام ، یه عروسی ساده هم گرفتیم ، ۱ نوع غذا بود ، تالار گرفتیم باغ نه ، آتلیه و&nb ...

خوش به حالت من روحیم اینطوری نیست واقعا دارم عذاب میکشم

خودم که عاشق عروسیم قرار بود عروسیم برج 8 باشه کنسل شد میحوایم فعلا بدون عروسی بریم سر زندگمیون سال ...

به نظر من اگه حتما میخواین عروسی بگیرین فعلا نرید سر خونتون ، چون یک سال زندگی کنید بعد تازه عروسی بگیرین یه کم خوب نیست

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!
به نظر من اگه حتما میخواین عروسی بگیرین فعلا نرید سر خونتون ، چون یک سال زندگی کنید بعد تازه عروسی ب ...

عزیزم نزدیک 2 سال نامزدیم تا برج 8،  2 سالم دوست بودیم  مدتش زیاده و دوری سخته واقعا نمیشه نریم 

اگر نمیخوای عروسی بگیری سعی کن حتما لباس عروس بپوشی بری آتلیه عکس بگیری چون اگر لباس عرثس نپوشی بعدا ...

اگه واقعا نشد عروسی بگیریم حتما اینکارو میکنیم ولی ی عمر تو دلم میمونه

منم بدون عروسی بود ی مراسم جمع جور تو خونه خیلی پشیمونم چون ی بار تو زندگیه آدم اتفاق میفته بهتر باشه 😍حالا شده ی عروسی جمع جورو خوب تو ی تالار کوچیک 

من لباس عروس پوشیدم ولی آرایشگاه نرفتم یکی از فامیلای همسرم منو آرایش کرد میگفتن کلی کلاس رفته

ولی گند زدا گند ب تمام معنا ک هیچ کاریش نمیشد کرد هی به انتر خانم میگفتم بزار ببینم 😐خودم بهت نظر بدم بگم چی بهم میاد 🙄ولی نزاشت ی نگاه ب اون اینه کوفتی بندازم😔 فردای عروسی فقط اشک می‌ریختم 😭ک چرا آرایشگاه خودم نرفتم بگم تولدمه ازم خیلی کمتر می‌گرفت و کار خوب تحویل میداد 

ببخشید طولانی شد داغ دلم تازه شد😢😢

انشالله که برطرف میشه و عروسیتون به بهترین شکل ممکن برپا میشه😍

ممنون عزیزم انشالله ولی با این وضعیت رفتو آمد این بیماری حالا حالاها ریشه کن نمیشه تا واکسنشم اگ تازه بسازن تا برسه به کشور ما خودش حداقل یک سال طول میکشه حداقلش

خوش به حالت من روحیم اینطوری نیست واقعا دارم عذاب میکشم

منم اینجوری نبودم اما وقتی دیدم قیمت خونه روز به روز میره بالا بیخیال تجملات شدم ، الان تمام فامیلمون دارن کار من رو انجام میدن یا عروسی نمیگیرن یا عروسی ساده ... در ضمن عروسی ما همه چی داشت ، فقط به جای ۱۰ نوع غذا و دسر و ... و باغ تالارهای فوق العاده گران و ۱۰۰۰ تا مهمون ، یه تالار شیک و مجلل با ۳۰۰ تا مهمون بود  و ۱ نوع غذا و... 

اگه خوب مدیریت کنی روحیت سازگار میشه

منم بدون عروسی بود ی مراسم جمع جور تو خونه خیلی پشیمونم چون ی بار تو زندگیه آدم اتفاق میفته بهتر باش ...

درکت میکنم عزیزم منم برای عقدم یه عکاس خوب نیاوردیم پسر عموی شوهرم عکس گرفت دوربینش خوب بود ولی ی عکس درستو حسابی نداریم  اینقد غر زدم به شوهرم منم مث تو کلی گریه کردم ولی گفتم عروسی جبران میشه اونم انگار قسمت نیست😞😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز