2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 78 پست
جشن کوچیک بگیریدبرو سر زندگیت.کرونا حالاحالاها هست

جشن کوچیک برای عقدم داشتم عروسی خوب میخوام 😭😭😭کرونا واقعا همه چیمونو بهم زد

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
اصلا خوب نیست اینجور

چرا خوب نیست؟؟ خارجیا بچه دار میشن بعد عروسی میگیرن چه اشکالی داره؟؟ 

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جشن کوچیک برای عقدم داشتم عروسی خوب میخوام 😭😭😭کرونا واقعا همه چیمونو بهم زد

یابایدصبرکنید که معلوم نیست تاکی.یاجشن کوچیک باتمام کارایی که دوس داری انجام بده.عکسا فقط برات میمونن وخاطره ان

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
چجوری بگیرم؟؟ تالارا که باز نیستن اگرم باز بشن من که جرات گرفتنشو ندارم ریسک بزرگی هستش اگه ی موقع خ ...

اینجا ک هرکی تالارم رزرو کرده بود کنسل کردو تو باغشون یا خونشون یا هرجایی ک  شد گرفتن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
چرا خوب نیست؟؟ خارجیا بچه دار میشن بعد عروسی میگیرن چه اشکالی داره؟؟ 

دیگه هیچ طعمی نداره تازگی وقشنگی نداره

عزیزم منم عید ۹۹رفتم سر خونه خودم خیلی هم عالیه من فامیلام حتی نیمدن جهاز ببینن چون فامیل درست حسابی ...

عزیزم خدا رحمت کنه مادرتو خیلی سخته، الان پشیمون نیسی؟؟ رو زندگیت تاثیری نزاشته؟؟ منم خیلی فامیل ندارم ولی آرزوی هر دختری با جشنو لباس عروس بره سر خونه و زندگیش

ای بابا خدا ازشون نگذره واقعا سخته ی عمر یادت میمونه و عذاب میکشی البته من اینطوریم یادم میمونه و حر ...

منم هنوز یادمه فقط بهشون لعنت میفرستم گرچه الان تو بدبختی غوطه ورن

فقط از خدا چاره بخواه
اینجا ک هرکی تالارم رزرو کرده بود کنسل کردو تو باغشون یا خونشون یا هرجایی ک  شد گرفتن

تهران که اکثرا خونه ها اندازه قوطی کبریت جایی نیست برای این کارا

دیگه هیچ طعمی نداره تازگی وقشنگی نداره

بهتر از این نیست که حسرت عروسی به دلم نمونه؟؟؟ 

منم هنوز یادمه فقط بهشون لعنت میفرستم گرچه الان تو بدبختی غوطه ورن

هرچقدرم تو بدبختیشون غوطه ور بشن کاری ک نباید و کردنو ضربشونو زدن نمیدونم بعضیا چرا اینجورین

تهران که اکثرا خونه ها اندازه قوطی کبریت جایی نیست برای این کارا

اره میدونم.منک شهرستانم اینجا کلا تالاربگیرن مهمونا بدشون میاد توحیاط بیشتر دوس دارن بزنو برقص کنن😃😃

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اره میدونم.منک شهرستانم اینجا کلا تالاربگیرن مهمونا بدشون میاد توحیاط بیشتر دوس دارن بزنو برقص کنن😃 ...

اره خدایی خوش به حالتون واقعا 😄

اره خدایی خوش به حالتون واقعا 😄

😄😅امشبم عروسی بود صداش میمود دلم اینقد میخاست برم ولی نمیریم دیگه.

اره میدونم.منک شهرستانم اینجا کلا تالاربگیرن مهمونا بدشون میاد توحیاط بیشتر دوس دارن بزنو برقص کنن😃 ...

کدوم شهری.توخونه بهتره

عزیزم خدا رحمت کنه مادرتو خیلی سخته، الان پشیمون نیسی؟؟ رو زندگیت تاثیری نزاشته؟؟ منم خیلی فامیل ندا ...

ممنون عزیز

نه اصلا پشیمون نیستم 

من ازاول باعروسی مخالف بودم الان من بااونایی که هزینه هایی سنگین میکنن هیچ فرقی ندارم چون همه فقط یه عکس ازشون یادگار میمونه 

البته من شرایطم هم فرق میکرد چون داداشای احمقم واس عقدم کادو نزاشتن واس عروسیمم هم میمدن ابروریزی

از من میشنوی یه جشن خودمونی بگیر و لباس بپوش و برو اتلیه یا باغ هیچ فرقی نمیکنه بخدا

2790
2778
2791
2779
2792