2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پوستم چربه رفتم دکتر برام قرص داکسی کیم داد ی کرم داد اداپالن ی محلول هم داد اونارو استفاده کردم پوستم شد رسما اینه ولی بدش دارو رو قطع کردم دوباره برگشتن جوشام😭

بالاخره ی روز  منم میرسه
نمیدونم والا ولی من آرایشگر بهم گف بد بند بزن صورتت جوش نزنی منم چون پوستم چربه نزدم. اگه برا در ...

ممنون عزیزم آره باید برم دکتر گفتم شاید این پماد جای جوش ها رو ببره

من فقط یه بار اپیلاسیون کردم زینک بعدش استفاده کردم عالیییییی بود  به صورتت نزن خودش چربه پوست ...

آره اکثرا میگن بدتر میکنه پس برا بعد اپیلاسیون و بند خوبه ممنون عزیزم 

بعد از حمام یکم بزنین زیر بغل موثره دیرتر بو عرق میگیرین

من یک سال پماد زینک رو زدم به زیربغلم که یه دفعه جوش های وحشتناک زد که همراه خارشو التهاب بود وقتی قطع کردم پماد رو کامل خوب شد الانم چند ماهی میشه دیگه نمی زنم و اصلا دیگه اونجوری نشد 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
من یک سال پماد زینک رو زدم به زیربغلم که یه دفعه جوش های وحشتناک زد که همراه خارشو التهاب بود وقتی ق ...

اتفاقا خواهر شوهر منم استفاده میکرد و جوش زد و خارش داشت ولی ب من گفت مثلا دوبار ک میری حموم یه بار بزن 

نمیدونم تا الان ک مشکلی پیش نیومده

خدایا شکرت🙏🏽

اتفاقا خواهر شوهر منم استفاده میکرد و جوش زد و خارش داشت ولی ب من گفت مثلا دوبار ک میری حموم یه بار ...

توی دراز مدت تاثیر بدی داره به نظرم اصلا نزن به عوارصش نمیارزه

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....