2777
2789
عنوان

اگزما با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 110 پست
بله پس علتش همینه نخور خووب میشه بچه.انشالله همیشه تنش سلامت

ممنون عزیزم،ان شاءالله🙏

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

تا جایی که میدونم اگزما کامل نمیره میره میاد و بیشتر با داروی ترکیبی داروخانه ها خوب شدن زیاد بهش کر ...

نه گلم سرایت کننده نیست اگزمای کودکان هم موقتیه عزیز دلم

همه چی درست میشه 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه متاسفانه کرم مرطوب کننده چون بو داره اصلا خوب نیست میتونی از روغن های طبیعی استفاده کنی

شروع رژیم16/4/99وزن72/800 تاریخ23/4/99وزن 71/200تاریخ10/5/99وزن70/500تاریخ17/5/99وزن 69/500 لاااغری با تاپیک لاغری هدفمند مرسی از زهره جون و سپید جون
تا جایی که میدونم اگزما کامل نمیره میره میاد و بیشتر با داروی ترکیبی داروخانه ها خوب شدن زیاد بهش کر ...

یعنی ممکنه کل بدنشو بگیره؟اولش فقط صورتش بود الان چند جای پاهاش خیلی کم اگزما داره

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

نه گلم سرایت کننده نیست اگزمای کودکان هم موقتیه عزیز دلم

نه متاسفانه تا بزرگسالی همراهش هست.منم نمونش

شروع رژیم16/4/99وزن72/800 تاریخ23/4/99وزن 71/200تاریخ10/5/99وزن70/500تاریخ17/5/99وزن 69/500 لاااغری با تاپیک لاغری هدفمند مرسی از زهره جون و سپید جون
یعنی ممکنه کل بدنشو بگیره؟اولش فقط صورتش بود الان چند جای پاهاش خیلی کم اگزما داره

اگر شما رعایت کنی خوب میشه انشالله

ببین وقتی که مواد حساسیت زا نخوردی و ان مواد تو شیرت نباشه اشکال نداره شیرت برو بمالی گلم جون یکی از ...

ممنون از لطف و محبت  و راهنماییات عزیزم،بچم دختره شاید اشتباه نوشتم پسر همه میگن پسر

نه متاسفانه تا بزرگسالی همراهش هست.منم نمونش

😥😥

عزیزم حتمامتخصص پوست ببر این اگزمانیست...صد درصد به یه چیزی آلرژی داشته رعایت تغذیه ش مهمه...دلم کباب شد واسش

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

عزیزم حتمامتخصص پوست ببر این اگزمانیست...صد درصد به یه چیزی آلرژی داشته رعایت تغذیه ش مهمه...دلم کبا ...

ممنون عزیزم حتما میبرمش،کاش دیشب تاپیک زده بودم امروز به جای اینکه ببرمش متخصص اطفال میبردمش متخصص پوست آخه هرچی متخصص اطفال میبرمش خوب نمیشه،تو این وضعیت چقدر باید دکتر ببریمش😭

https://www.ninisite.com/user/3231cbc9-ff1a-4a0c-8ad3-c18333f383d4/nazgol2546

ممنون عزیزم 

کلی تاپیک هست گلم برو بخوناطلاعت میره بالا عزیز دلم 

خیلی خوندم ولی انگار واسه دختر من خیلی وحشتناکه