2777
2789
عنوان

اگزما با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 110 پست
اصلا گوجه رب بادمجون‌ادویجات فلفل نخور گلم 

ممنون عزیزم،دکتر فقط به من گفت لبنیات نخور منم نمیخورم ولی خوب نشده پس به این چیزا هم حساسه که خوب نمیشه،اینارو هم نمیخورم دیگه

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

وقتی شیر میخوره یه دستمال بزار زیر دهنش که روی پوستش نمونه شیر.من خودم و دخترم اگزما داریم از پماد بتامتازون استفاره میکنم ولی پسر شما خیلی کوچیکه.باید واسه تغذیه هم  خیلی رعایت کنید گوجه بادمجان خربزه هندونه  تخم مرغ اینا همه حساسیت زا هستن

شروع رژیم16/4/99وزن72/800 تاریخ23/4/99وزن 71/200تاریخ10/5/99وزن70/500تاریخ17/5/99وزن 69/500 لاااغری با تاپیک لاغری هدفمند مرسی از زهره جون و سپید جون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون عزیزم،دکتر فقط به من گفت لبنیات نخور منم نمیخورم ولی خوب نشده پس به این چیزا هم حساسه که خوب ن ...

اره گلم من بچه دایی همسرم داشت بهش گفته بود مطلقا گوجه فلفل رب ادویه جات نخور تا نخورد بپه خوب خوب شدولی این پماد تو این پیچ هم خوبه گلم سفارش بده یه کوچیکشو پنجاه هستش انشالا به حق علی اصغر خوب بشه که من گریم گرفت طاقت ندارم بچه رو اینطور ببینم

همه چی درست میشه 
عزیزم نگران نباش خوب میشه راستی روغن زیتون چربش کن 

خداکنه خوب بشه تورو خدا براش دعا کنید همش دستش به صورتشه طفلی اگه دستکش دستش نکنم انقدر میخارونه خون میاد،روغن زیتون لادن دارم از همون استفاده کنم یانه؟

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

لبنیات هم حساسیت زا هستن ولی واسه  اگزوما نه اونجور بچه اسهال میشه

شروع رژیم16/4/99وزن72/800 تاریخ23/4/99وزن 71/200تاریخ10/5/99وزن70/500تاریخ17/5/99وزن 69/500 لاااغری با تاپیک لاغری هدفمند مرسی از زهره جون و سپید جون
وقتی شیر میخوره یه دستمال بزار زیر دهنش که روی پوستش نمونه شیر.من خودم و دخترم اگزما داریم از پماد ب ...

به من گفته بودن از شیر خودم بمالم به صورتش بهتر میشه پس خوب  شد اینکارو نکردم یعنی بدتر میشد؟

وقتی شیر میخوره یه دستمال بزار زیر دهنش که روی پوستش نمونه شیر.من خودم و دخترم اگزما داریم از پماد بتامتازون استفاره میکنم ولی پسر شما خیلی کوچیکه.باید واسه تغذیه هم  خیلی رعایت کنید گوجه بادمجان خربزه هندونه  تخم مرغ اینا همه حساسیت زا هستن

وقتی شیر میخوره یه دستمال بزار زیر دهنش که روی پوستش نمونه شیر.من خودم و دخترم اگزما داریم از پماد ب ...

ممنون عزیزم خدا منو بکشه همه اینارو میخوردم😥بمیرم براش

حتما چون من خودم می فهمم این بچه چه میکشه ب

نه ممکنه شیرت اسیدی باشه پوست بچه بسوزه.

ممنون عزیزم خدا منو بکشه همه اینارو میخوردم😥بمیرم براش

بله پس علتش همینه نخور خووب میشه بچه.انشالله همیشه تنش سلامت

اره گلم من بچه دایی همسرم داشت بهش گفته بود مطلقا گوجه فلفل رب ادویه جات نخور تا نخورد بپه خوب خوب ش ...

ممنون مهربون حتما سفارش میدم،ببخشید ناراحتتون کردم.

تا جایی که میدونم اگزما کامل نمیره میره میاد و بیشتر با داروی ترکیبی داروخانه ها خوب شدن زیاد بهش کرم مرطوب کننده بزن تا خشک نشه اذیت نشه اگزما سرایت کننده هست مواظب باش

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
به من گفته بودن از شیر خودم بمالم به صورتش بهتر میشه پس خوب  شد اینکارو نکردم یعنی بدتر میشد؟

ببین وقتی که مواد حساسیت زا نخوردی و ان مواد تو شیرت نباشه اشکال نداره شیرت برو بمالی گلم جون یکی از بجه های اینجا میگفت من بچه شش سالم پسوریازیس داشت بچه کوچیکم شیر میدادم بعد شانسی شیر خودشو زده بود به زخمهای بچه بهش هم دا اه بود بخورا بچه زخمهاش خوب شده بود این یکی از بچه های اینجا گفت بازم سرج کن ببین تو نی نی سایت بچه ها برای اگزمای کودکان چی گفتندمطلب های قدیمی خیلی مفیده گلم براش هم دعا میکنم پسرمون خوب بشه

همه چی درست میشه