2777
2789
عنوان

اگزما با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 110 پست
عزیزم من نمیدونم شما کدوم شهر هستین ولی حتما به یه فوق تخصص آسم و الرژی مراجعه کنید .و اگزما هم از ا ...

منم تهرانم حتما میبرمش ممنون عزیزم،دختر شما الان هنوز آلرژی داره از بین نرفته؟

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده

عزیزم من نمیدونم شما کدوم شهر هستین ولی حتما به یه فوق تخصص آسم و الرژی مراجعه کنید .و اگزما هم از ا ...

دکتر مسعود موحدی و فریبرز زندیه درسته؟آدرسشونو از گوگل پیدا کردم

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکتر مسعود موحدی و فریبرز زندیه درسته؟آدرسشونو از گوگل پیدا کردم

اره -البته هیچ کدوم هم به راحتی وقت نمیدن -باید کلی تلفنی التماس کنی بلکه بین مریض بتونی قبل عید ببری -فقط یه هفته قبل دارو های انتی هیستامینی نده -چون احتمالا تست بخوان بگیرن

سلام عزیزم،ببخشید من رمز عبورمو فراموش کردم مجبور شدم با یه خط دیگه بیام،دخترم یک سال و ده ماهشه،نه ...

سلام عزیزم دختر تون خوب شد خواهر زاده ۲۵ روزش هست صورتش مثل صورت دختر تون شده 🥲

سلام عزیزم.هنوز اگزماش خوب نشده البته به اون شدت هم نیست صورتش تقریبا خیلی خوب شده اما پاهاش و دستاش ...

سلام عزیزم دختر تون خوب شد خواهر زاده ۲۵ روزش هست صورتش مثل صورت دختر تون شده 🥲