2777
2789
عنوان

اگزما با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 110 پست
عزیزم من نمیدونم شما کدوم شهر هستین ولی حتما به یه فوق تخصص آسم و الرژی مراجعه کنید .و اگزما هم از ا ...

منم تهرانم حتما میبرمش ممنون عزیزم،دختر شما الان هنوز آلرژی داره از بین نرفته؟

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده

عزیزم من نمیدونم شما کدوم شهر هستین ولی حتما به یه فوق تخصص آسم و الرژی مراجعه کنید .و اگزما هم از ا ...

دکتر مسعود موحدی و فریبرز زندیه درسته؟آدرسشونو از گوگل پیدا کردم

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر مسعود موحدی و فریبرز زندیه درسته؟آدرسشونو از گوگل پیدا کردم

اره -البته هیچ کدوم هم به راحتی وقت نمیدن -باید کلی تلفنی التماس کنی بلکه بین مریض بتونی قبل عید ببری -فقط یه هفته قبل دارو های انتی هیستامینی نده -چون احتمالا تست بخوان بگیرن

سلام عزیزم،ببخشید من رمز عبورمو فراموش کردم مجبور شدم با یه خط دیگه بیام،دخترم یک سال و ده ماهشه،نه ...

سلام عزیزم دختر تون خوب شد خواهر زاده ۲۵ روزش هست صورتش مثل صورت دختر تون شده 🥲

سلام عزیزم.هنوز اگزماش خوب نشده البته به اون شدت هم نیست صورتش تقریبا خیلی خوب شده اما پاهاش و دستاش ...

سلام عزیزم دختر تون خوب شد خواهر زاده ۲۵ روزش هست صورتش مثل صورت دختر تون شده 🥲