2777
2789
عنوان

اگزما با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 110 پست
الهی من فداش بشم من مطمینم حسلسیت داره توجه کن ببین این چند وقت چی خوردی عزیز دلم اونا رونخور به خصو ...

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید میگم من امروز دوتا نصفه لیوان عرق کاسنی خوردم و به دخترم شیر دادم احساس میکنم صورتش بهتر شده به نظرت کاسنی تاثیری داره یانه؟

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

الهی بمیرم حتما به یه چیزی حساسیت داشته خوردی اینجوری شده فکر کن ببین بعد خوردن چی اینجوری شد صورتش .

شاه تره خیلی خوبه گیاهشو بگیر دم کن ابشو از صافی رد کن هم خودت بخور هر روز یه استکان هم با پنبه بزن صورتش

گرمی ام اصلا  اصلا نخور فقد چیزای خنک 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید میگم من امروز دوتا نصفه لیوان عرق کاسنی خوردم و به دخترم شیر دادم احساس میکنم ...

اره افرین عرق کاسنی ، شاه تره ، خاک شیر اینا خنکی هستن منم تو این عکسش متوجه شدم ک کم تر شده 

الهی بمیرم حتما به یه چیزی حساسیت داشته خوردی اینجوری شده فکر کن ببین بعد خوردن چی اینجوری شد صورتش ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

اره افرین عرق کاسنی ، شاه تره ، خاک شیر اینا خنکی هستن منم تو این عکسش متوجه شدم ک کم تر شده 

امروز دوباره بیشتر شده بود فکرکنم چون کاکائو خوردم اینطوری شد

دست من به مواد شوینده حساسیت داره رفتم داروخونه مچ دستم مثه صورت دخترت شده بود اینو بهم داد فک کنم ۴یا۵تومن گرفتم دوسه بار زدم کلا قرمزیش محو شد 

خوراکی های آلرژی زا چیا هستن؟منم ایروکس استفاده میکنم براش،دخترم هنوز سه ماهش نشده طفلی

عزیزم حتما حتما دخترت رو متخصص پوست ببر خودت چیزی بدون تجویز نزنی به صورتش، پوست صورت خیلی حساسه

ممکنه شما یه خوراکی جدید خوردی ویا شاید یه داروی جدید مصرف کردی و یا یه چیز جدید بهش دادی یا شاید پودر لباسشویی بزرگسال برای لباس و ملافه هاش استفاده کردی

عزیزم حتماهرروز ملافه ها و روکش بالشت و تشک دختر نازت رو بشور با پودر صابون بچه یاصابون های بچه، غذاهای آلرژی زا مثل گوجه ورب و مواد کارخونه ای شامل روغن جامد رب و ماکارانی و سس مایونز کمپوت کنسرو آبلیمووشربتها و آبمیوه هاوهرچی که تو کارخونه تولید میشه ممنوع، کیوی، هلو، طالبی، انگور، خربزه، گرمک، ملون، دستنبو،لبنیات وتخم مرغ، آجیل و شیرینی ها وبیستکویتها و شکر وغذای مونده ممنوع، بادمجون وادویه جاتوبادام زمینی وسویاو بعضی داروها و.... 

عزیزم پشت گوش ننداز حتما همین امشب ببرش دکتر پوست 

👈نکات پزشکی که باید هر مامانی بدونه  لمس کن لینکه👉هرکس اومدتوتاپیکم مزاج شناسی روبخونه/صفحات پرکاربرد:🤰میدونیدبعدزایمان چکارکنید؟38*روش بارداری اسلامی،علل سقط وناباروری78،79مصلحهاوطبع غذا14،10،12مزاج شناسی 39_جوش وپوست=17،32،51،55،57_🚼پوشک گرفتن٣3،47_عفونت زنانه34_😋تغذیه کودک19،47،61،46،15،7،8،9،10،12، 6_🤰بارداری47،57،46،40،30،58،61،54_رشدجنین98_🤢ویار23،74_🔴درمان قاعدگی دردناک وشدید95، 86،37،35،58،30_🔴خونسازها104_عفونت ادراری34،36_مزاج غذاها36،32_🤱ازشیرگرفتن74،36_🤒تب46،1،61،106_تیرگی زانووزیربغل57،60_ختنه61_اعصاب وتیک60_قرص اورژانسی62_🤪جویدن ناخن60_👣ترک پا58_گل مژه55،57_رفلاکس کودک47،19_محاسبه بارداری53_👁️👁️سیاهی وگودی زیرچشم53،57، 48_👶زردی19،28_👄ترک لب43_آبله مرغان29_لکه پوست32_😖یبوست نوزاد47_💩 یبوست9،40،33،29،47_💩اسهال29،47،7،14 19_کولیک43،47_درمان خانگی29،35،43_سنگ صفرا54_مزه دهان61_خلط حلق56_پاکسازی بدن32_آفت47،48_نازایی57_رژیم دخترزایی پسر زایی10،16_اگزما75_🍬دیابت،قندبارداری 74و75_🤧آلرژی وآسم90_🤒تب دندون90_رژیم چاقی101_😷سرماخوردگی،کروناوٱمیکرون،13،6، 19،21،105,106،100_سرفه 95🗣️توروبیکابانام"نکات پزشکی که هرمامانی باید بدونه" کانال زدم،قابلیت جستجوداره،میتونیدمطلبی که میخوان راحت بخونید😉آیدی کانال روبیکام👇https://rubika.ir/manmamnam🎌☯️ورودبه تاپیک فنگشویی وقانون جذبم☯️
عزیزم حتما حتما دخترت رو متخصص پوست ببر خودت چیزی بدون تجویز نزنی به صورتش، پوست صورت خیلی حساسه مم ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی،خاک تو سرم من همه اینارو میخورم و اصلا پرهیز غذایی نداشتم،سرخود که براش چیزی نمیزنم دکتر پماد داده ولی میترسم بزنم براش چون کورتون داره و خیلی عوارض داره و فردا میخوایم ببریمش دکتر پوست،نمیدونم شاید اگه پرهیز میکردم و این چیزارو نمیخورم صورتش بهتر میشد،الانم با این وضعیت کرونا آدم میترسه چقدر ببرم دکتر طفلی رو،بنظر شما اگه تغذیه خودمو رعایت کنم و اون پمادی که دکتر داده و مرطوب کننده است و مخصوص اگزماست و کورتون نداره رو براش استفاده کنم خوب میشه؟واقعا میترسم چند باری هم که بردمش دکتر با ترس و لرز بردیمش.

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی،خاک تو سرم من همه اینارو میخورم و اصلا پرهیز غذایی نداشتم،سرخود که براش چی ...

پسر من اگزما داشت هرموقع من ترشی میخوردم یا بادمجون صورتش اندازه ی یه سکه ی کوچیک زخم میشد بعد دکتر یه پماد کورتون دار داد واسه همون نقطه گفت به جای دیگه نزنم بعد از3 روز مصرف لکه محو شد یه پماد دیگه بود واسه کل صورتش

👈نکات پزشکی که باید هر مامانی بدونه  لمس کن لینکه👉هرکس اومدتوتاپیکم مزاج شناسی روبخونه/صفحات پرکاربرد:🤰میدونیدبعدزایمان چکارکنید؟38*روش بارداری اسلامی،علل سقط وناباروری78،79مصلحهاوطبع غذا14،10،12مزاج شناسی 39_جوش وپوست=17،32،51،55،57_🚼پوشک گرفتن٣3،47_عفونت زنانه34_😋تغذیه کودک19،47،61،46،15،7،8،9،10،12، 6_🤰بارداری47،57،46،40،30،58،61،54_رشدجنین98_🤢ویار23،74_🔴درمان قاعدگی دردناک وشدید95، 86،37،35،58،30_🔴خونسازها104_عفونت ادراری34،36_مزاج غذاها36،32_🤱ازشیرگرفتن74،36_🤒تب46،1،61،106_تیرگی زانووزیربغل57،60_ختنه61_اعصاب وتیک60_قرص اورژانسی62_🤪جویدن ناخن60_👣ترک پا58_گل مژه55،57_رفلاکس کودک47،19_محاسبه بارداری53_👁️👁️سیاهی وگودی زیرچشم53،57، 48_👶زردی19،28_👄ترک لب43_آبله مرغان29_لکه پوست32_😖یبوست نوزاد47_💩 یبوست9،40،33،29،47_💩اسهال29،47،7،14 19_کولیک43،47_درمان خانگی29،35،43_سنگ صفرا54_مزه دهان61_خلط حلق56_پاکسازی بدن32_آفت47،48_نازایی57_رژیم دخترزایی پسر زایی10،16_اگزما75_🍬دیابت،قندبارداری 74و75_🤧آلرژی وآسم90_🤒تب دندون90_رژیم چاقی101_😷سرماخوردگی،کروناوٱمیکرون،13،6، 19،21،105,106،100_سرفه 95🗣️توروبیکابانام"نکات پزشکی که هرمامانی باید بدونه" کانال زدم،قابلیت جستجوداره،میتونیدمطلبی که میخوان راحت بخونید😉آیدی کانال روبیکام👇https://rubika.ir/manmamnam🎌☯️ورودبه تاپیک فنگشویی وقانون جذبم☯️
ممنون عزیزم،دکتر فقط به من گفت لبنیات نخور منم نمیخورم ولی خوب نشده پس به این چیزا هم حساسه که خوب ن ...

سلام عزیزم بنده بعد از یک سال تایپیک شمارو دیدم مشکل کوچولوتون رفع شده؟اگه هنوز رفع نشده میتونم راهنماییتون کنم چون خواهرزادم هزاران مرتبه بدتر بود وضعیتش.انگار آب جوش رو صورتش ریخته بودن تا اینکه بردیم اصفهان پیش دکتر ذوالفنون داروهاش مث آب رو آتیش بود با یک نسخه درمان شد یجوری ک ب محض استفاده تو مسیر برگشت ب شهرمون شاهد فروکش کردن علایم بودیم الآنم یه شیطون ۵ ساله ست.

سلام عزیزم بنده بعد از یک سال تایپیک شمارو دیدم مشکل کوچولوتون رفع شده؟اگه هنوز رفع نشده میتونم راهن ...

سلام عزیزم.هنوز اگزماش خوب نشده البته به اون شدت هم نیست صورتش تقریبا خیلی خوب شده اما پاهاش و دستاش اگزما داره چون خیلی زیاد میخارونه دستاش هم کمه پاهاش بیشتره

سلام عزیزم.هنوز اگزماش خوب نشده البته به اون شدت هم نیست صورتش تقریبا خیلی خوب شده اما پاهاش و دستاش ...

سلام عزیزم خداروشکر ک خیلی بهتر شدن کوچولوتون خواهرزاده منم تا دو سه سال هرازگاهی اگزما میومد سراغش ک تو شهرمون یه عطاری بود یکی از دوستان معرفی کرد یه کرم دستاز کوچولو داد تا می‌زدیم به محل اگزما فرداش خوب میشد الان خداروشکر کاملا خوب شده

سلام عزیزم.هنوز اگزماش خوب نشده البته به اون شدت هم نیست صورتش تقریبا خیلی خوب شده اما پاهاش و دستاش ...

سلام عزیزم دختره شما چند سالشه و هنوز الرژی داره ؟میدونید به چیا بود؟دختره من 4 سالشه و هنوز الرژی داره 

سلام عزیزم دختره شما چند سالشه و هنوز الرژی داره ؟میدونید به چیا بود؟دختره من 4 سالشه و هنوز الرژی د ...

سلام عزیزم،ببخشید من رمز عبورمو فراموش کردم مجبور شدم با یه خط دیگه بیام،دخترم یک سال و ده ماهشه،نه هنوز متوجه نشدیم به چی حساسیت داره،بردیمش ازش تست حساسیت بگیرن ولی نگرفتن گفتن اینا اگزماست خودبه خود خوب میشه شاید یک سال دیگه شایدم چندین سال طول بکشه،الان روی دستاش مخصوصا مچ دست راستش خیلی خیلی زیاده،همش میخارونه و خون میاد،پاهاشم اگزما داره،صورتش الان خوبه خوب شده،نمیدونم میگم شاید از شیر بگیرمش خوب بشه و غذاشو هم رعایت کنم ان شاءالله که کاملا از بین بره

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده

سلام عزیزم،ببخشید من رمز عبورمو فراموش کردم مجبور شدم با یه خط دیگه بیام،دخترم یک سال و ده ماهشه،نه ...

عزیزم من نمیدونم شما کدوم شهر هستین ولی حتما به یه فوق تخصص آسم و الرژی مراجعه کنید .و اگزما هم از الرژی میاد قطعا که شیر خودتون اذیتش میکنه ولی هر چه زودتر بفهمید کمتر به بچه اسیب مبرسه چون همش داره واکنش نشون میده .من چون خودم اوایل تا با این مدل بیماری اشنا بشم خیلی راههای اشتباه رفتم و الکی هر دو اذیت شدیم . اگه تهران هستید دکتر موحدی و زندیه در این زمینه خبره هستن واقعا