2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری بالای ۲۸ سال!

1412 بازدید | 45 پست

یه بنده خدایی پیشنهاد داده ازدواج بالای ۲۸ سال اجباری بشه و سن اختیاری ازدواج ۱۷ تا ۲۸ سالگی باشه🤒

پسر  رو شاید بشه مجبور کرد ازدواج کنه، ولی دختر که خودش نمی توونه بره خواستگاری🙄 همینجوریش که در خونه امون رو میزنن میگن باید خرج خواب و خورد و خوراک داماد رو بدید دخترتون رو میخواد بگیره.... وای به حال اینکه دختر خودش دوره بیفته کیس ازدواجی پیدا کنه🤯

در پیشنهادات گفتن ‌کسانی که امتناع کنند در برخی مشاغل پذیرفته نمیشن، یک چهارم حقوقشان برداشته میشه، بالای چهل سال شدن بسته به درامد باید ۱ تا ۴ بچه به سرپرستی قبول کنند..... 

چند سال جایی ساعتی کار می کردم، زیر سی سال بودن، سوال می پرسیدن بفهمم بیمه شغلی دارم یا نه، وقتی می فهمیدن ندارم می گفتن ببخشید ما دنبال موردی هستیم که کار خوب داشته باشه🙄

آدم مجرد، از نوع دختر، اونم سن بالا، چوب دو سر نحس شده توو عرف ما....

خواستگاریش که برن منت میذارن که نرفتیم دختر کم سن و سال بگیریم پس پسرمون رو به فرزندی بگیرید و تر و خشکش کنید و هر چی هم دارید و ندارید به پاش بریزید سرد و گرمش نشه....

وقتی هم دختر سن بالا نتوونه ازدواج کنه، مثل برده باهاش رفتار بشه، حق کار و حق از درامد و.... نداشته باشه؟

خدایا خودت به ما از دست اینا رحم کن.....جوونیمون که رفت نذار پیرمون رو هم پر از غم و غصه کنند.....

بخاطر پیری جمعیته

چن وقته همش تلویزیون ب گوشم میخوره ک بچه بیارین قرصای ضدبارداری خطرناکن و اینا 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این طرح ها نیومده شکست میخورن چون عملی نمیشه 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️
بخاطر پیری جمعیته چن وقته همش تلویزیون ب گوشم میخوره ک بچه بیارین قرصای ضدبارداری خطرناکن و اینا&nb ...

فکرش رو باید قبلا می کردن.... 

از کی می دونن دختران دهه شصت و پنجاه می مونن.... نمی توونن ازدواج کنند چون تعدادشان زیاد هست.... فکرش رو قبلا می کردن و مسیر ازدواجشون رو سهل می کردن، الان چکار میشه کرد؟!  میشه رفت زن دوم و سوم شد؟!

فکرش رو باید قبلا می کردن....  از کی می دونن دختران دهه شصت و پنجاه می مونن.... نمی توونن ازدو ...

دقیقا همینو میخوان اگه کسی اعتراض نمیکرد حتمن یه قانونم واسه این میذاشتن ک چندهمسری مجاز باشه 

فکرش رو باید قبلا می کردن....  از کی می دونن دختران دهه شصت و پنجاه می مونن.... نمی توونن ازدو ...

کاربری مو دوس دارم وگرنه خیلی حرفا هس 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

اینم بهش اضافه کن که دختر سن بالا رو نمیگن شاید خاستگاراش به دلش ننشستن و نخواسته میگن خاستگار نداره و ترررشیدده 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
دیوانن دیوانه جمعیت این منلکت بره بالا که چی چارتا بدبخ دیگم اضافه شع تصویب نمیشه من بدونم کیا ب ...

یکی مثل من تصویب بشه واسه حق زندگی داشتن توو این مملکت چه راهی جز زن چندم شدن دارم توو ۳۵ سالگی آخه؟ 😔 هر  روز یه مدل استرس و بدبختی برای آدم درست می کنند 😭

بخاطر پیری جمعیته چن وقته همش تلویزیون ب گوشم میخوره ک بچه بیارین قرصای ضدبارداری خطرناکن و اینا&nb ...

آره نه رفاه امکانات اجتماعی برای همه یکسان بالاست نگران پیری جامعه هم باید بود هنوز مدارس دولتی کلاسا بالای ۳۰ نفره بعضی حتی سالی یبارم گوشت نمیخورن

من راه و راستی و حیات هستم. هیچکس نزد پدر جز به وسیله من نمی آید.
اینم بهش اضافه کن که دختر سن بالا رو نمیگن شاید خاستگاراش به دلش ننشستن و نخواسته میگن خاستگار نداره ...

چه به دلش ننشسته چه ترشیده ..... بخواد حقوق شهروندی داشته باشه راهی بجز زن چندم شدن داره؟ 

گرفتاری شدیم بخدا.....