2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری بالای ۲۸ سال!

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 45 پست
آره نه رفاه امکانات اجتماعی برای همه یکسان بالاست نگران پیری جامعه هم باید بود هنوز مدارس دولتی کلاس ...

👌👌👌👌👌👌

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

چه به دلش ننشسته چه ترشیده ..... بخواد حقوق شهروندی داشته باشه راهی بجز زن چندم شدن داره؟  گرف ...

عملی نمیشه...

ازدواج که زوری نمیشه!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه عملی نشه.... هر چی بدبخت ترمون می کرد، سر دهه شصتی ها اومد....

ای بابا فکرش رو نکن دیدی قانون چند همسری مسخره شون رو 

اینها میدونن  سالهای دیگه جمعیت کم میشه و پیر

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️
دقیقا همینو میخوان اگه کسی اعتراض نمیکرد حتمن یه قانونم واسه این میذاشتن ک چندهمسری مجاز باشه 

الان توو این عرف نمیشه مجاز باشه، هدفشون اگر فرزند آوری هم هست، اون بچه دیوانه میشه چون اصلا بستری بجز اجبار نداره..... هیچ فرهنگ سازی نداره..... فقط آدما بدبخت تر میشن....

یکی مثل من تصویب بشه واسه حق زندگی داشتن توو این مملکت چه راهی جز زن چندم شدن دارم توو ۳۵ سالگی آخه؟ ...

مردا هم بد شدن الان ی مرد 40 ساله دلش میخواد با ی دختر 25 ساله ازدواج کنه بعد معلومه سر ما دهه شصتیا چی میاد ولی کلا قانونش تصویب نمیشه عقد زودی کلا باطله

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
یکی مثل من تصویب بشه واسه حق زندگی داشتن توو این مملکت چه راهی جز زن چندم شدن دارم توو ۳۵ سالگی آخه؟ ...

من تاپیکات رو میخونم چرا اینقدر میگی 35 سالگی؟والا 35 سالگی اونقدر هم زیاد نیست برای ازدواج و بچه دار شدن خیلی فرصت داری.خیلی آشناهامون تو همین سن و بالاتر ازدواج کردند الان خیلی هم خوشبخت هستند.

کلی هم پسر تو همین سن و بالاتر داریم مجرد.خوب اینا کی رو میگیرند شما دخترا رو دیگه

مردا هم بد شدن الان ی مرد 40 ساله دلش میخواد با ی دختر 25 ساله ازدواج کنه بعد معلومه سر ما دهه شصتیا ...

هر چی حرام بود حلال شد، از سود پول گرفتن تا....😔 خدا کنه نگن اینم روی بقیه.....

یکی از اشناهامون ۵۰ ساله دختر ۱۵ ساله گرفت، توو هفده سالگی باردار شده....

کسی سراغ دختر سن بالا نمیاد..... کاش فقط دست از سرمون بر می داشتن

😭

من تاپیکات رو میخونم چرا اینقدر میگی 35 سالگی؟والا 35 سالگی اونقدر هم زیاد نیست برای ازدواج و بچه دا ...

باور کن کیس مناسب نیست..... باور کن نیست.... آخرین کیسی که من داشتم از یه خانواده معتاد بود.... نوشتمم تووی تاپیک قبلیم خواسته هاش چی بود....

فقط بخوون پیشنهادات رو 😔😭 دختر بودن چقدر عذاب آور شده.... https://fa.shafaqna.com/news/950307/

دختر بودن وقتی عذاب اور شد که همه چیو تو ازدواجش دیدن. میخواد مسافرت بره با دوستاش میگن هروقت شوهر کردی بعد. میخوان برات دعای خوشبختی کنن میگن انشاا.. تو هم عروس شی. میری درس بخونی جک میسازن شوهر گیرش نیومده میره دانشگاه. دعا و قران میخونی میگن بالاخره شوهر میاد جوش نزن

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!