2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری بالای ۲۸ سال!

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 45 پست
آره نه رفاه امکانات اجتماعی برای همه یکسان بالاست نگران پیری جامعه هم باید بود هنوز مدارس دولتی کلاس ...

خیلی از اونایی که نتوونستن ازدواج کنن و به میانسالی رسیدن اتفاقا بچه های بزرگ شده در فقر و محرومیتن که نتوونستن با آداب و رسوم این عرف دست و پنجه نام کنند....

خدا کنه دروغ باشه.....😔

نه عزیزم الان مردم در حال ترکیدن هستن به اندازه کافی

هیچ وقت دولت نمیاد یه بهونه بده دستشون که دوباره بریزن بیرون و سروصدا کنند

نگران این اراجیف نباش

سفارش تایپ و ترجمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خفه شن !!!!

این بیادبانه ترین پست من در نی نی سایت بوده تا حالا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دختر بودن وقتی عذاب اور شد که همه چیو تو ازدواجش دیدن. میخواد مسافرت بره با دوستاش میگن هروقت شوهر ک ...

واقعا همین بود....😔 الانم اگه نتوانستی ازدواج کنی از دایره حقوق شهروندی و اجتماعی محروم میشی که اینم به نداشتن هات اضافه بشه.... 

😔

واقعا همین بود....😔 الانم اگه نتوانستی ازدواج کنی از دایره حقوق شهروندی و اجتماعی محروم میشی که این ...

اضطراب زیادی داری... این اراجیف احمقانه است...عملی نمیشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واقعا همین بود....😔 الانم اگه نتوانستی ازدواج کنی از دایره حقوق اجتماعی محروم میشی که اینم به نداشت ...

کلا همه زندگی ی دخترو تو ازدواج میبینن. کلید موفقیت= شوهر کردن. اینم بگم خییلی دوست دارم ازدواج کنم ولی نه بخاطر این دلایل 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
کلا همه زندگی ی دخترو تو ازدواج میبینن. کلید موفقیت= شوهر کردن. اینم بگم خییلی دوست دارم ازدواج کنم ...

خدا ما رو از دست اینا نجات بده‌..... 😔

کی بدش میاد از ازدواج کردن اما وقتی داد می زنه اینی که اومده مقابلت، بدبختت مبکنه، قابل اعتماد نیست.... چاره ای جز مجرد موندن نداری.... هر روز یه استرس جدید😔

باور کن کیس مناسب نیست..... باور کن نیست.... آخرین کیسی که من داشتم از یه خانواده معتاد بود.... نوشت ...

ببخشید برای 25 ساله هم کیس نامناسب میره شوهر نمی کنه. شما خودت رو جواهر در نظر بگیر مطمئن باش گوهر شناس  پیدات میکنه.توی جمع اطرافیان هم برخورد مناسب داشته باش و معقول که هر کس از جاش بلند شد پا نشه بیاد خواستگاری.

دختر بشین سنگین بختت در میاد رنگین دیدم که میگم

برای غر شنیدن و حرص خوردن و درد زایمان و شب نخوابی و بچه داری عجله نکن.باور کن به همه ی اینا میرسی 

من پستات رو خوندم دختر سبکی نیستی.مطمئن باش خداوند متعال میخواهد ی آدم هم کفو خودت نصیبت کنه صبر داشته باش و به حکمتش ایمان داشته باش

خدا ما رو از دست اینا نجات بده‌..... 😔 کی بدش میاد از ازدواج کردن اما وقتی داد می زنه اینی که اومد ...

انشاا.. خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
اضطراب زیادی داری... این اراجیف احمقانه است...عملی نمیشه

به اندازه کافی زن متاهل شدن توو جامعه ما حقوق عرفی و اجتماعی و تایید داره.... 

بستمونه دیگه.... یه عمر داریم تحمل می کنیم.... یه عمر داریم خودمون رو سرکوب می کنیم.....از اینی که شدیم بدبخت ترمون نکنن.... دست از سرمون فقط بردارن😭😭😭😭

بزرگترین مشکل من این بود که پدرم بیمار بود.... و خودم شغل دهن پر کن نداشتم.... مورد خوب داشتم قبل ۲۵ ...

عزیزم همون بهتر که رفت.پدر آدم بیمار باشه دلیل نمیشه که. یا شما که نباید شاغل میبودید چه برسه دهن پر کن باشه. زن میخواسته بگیره به پدرتون چکار داشته شما رو میخواسته یا حقوق شما رو

ببین امشب چه شبیه با عشق ازدواج میکنی و طعم خوشبختی رو میچشی.فقط صبر کن و این تاخیر رو از حکمتش بدون

عزیزم همون بهتر که رفت.پدر آدم بیمار باشه دلیل نمیشه که. یا شما که نباید شاغل میبودید چه برسه دهن پر ...

ممنونم از حس مثبت و قشنگت..... بی اختیار اشک هام جاری شد💖

هر دم از این باغ بری می‌رسد، تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد

یعنی عوض حل مسئله دارن صورت مسئله رو پاک میکنن

یکی نیست بگه بابا ملت اگه رفاه نسبی داشته باشن یا حداقل مملکت رو هوا نباشه و بشه تا ۵ سال ثبات داشت و مردم هدفگذاری کنن برای رسیدن به حداقل‌های ازدواج، لازم نیست شما شلواراشون رو بکشید پایین و به زور آلت‌هاشون رو تو هم فشار بدید. خودشون تو خلوت و براساس رشد فکری و شخصیتی و بلوغ مالی و روانی خودشون هروقت صلاح دیدن ازدواج میکنن

دین اجباری

حجاب اجباری

تو کشوری که هم ارتش داره و هم سپاه و هم بسیج سربازی اجباری

زایمان طبیعی اجباری

تصمیم برای بچه‌دار شدن بی‌معنی و زاد و ولد اجباری

حالام ازدواج بالای ۲۸ سال اجباری

پس فردام میگن دیگه نمیتونیم خرجتون رو بدیم. بمیرید مرگ بالای ۶۰ سال اجباری. ۶۰ ساله‌ها خودشون رو از کوه بندازن پایین!

این پیشنهاد حاوی حقایق ترسناک و تکان‌دهنده‌ای هست

یعنی قانون‌گذار و دولتمردان غم مردم رو نمیدونن. خبر از مشکلات ملت ندارن

تو کاخاشون نشستن و اورد ناشتا میدن

یعنی تا کمر به آب زدن و به پا سوخته میگن سماع کن!!

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!