2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من لب مرزم😄 متاهل و خوشحال و راضی  هم به دهه ۷۰ ها رفتم هم یه ته چهره از ۶۰ ها دارم

خوش بخت بشی 

منم لب مرزم  

از زندگیت راضی هستی ؟

ببین میتونی تاپیک عشقمو بخونی نظر بدی لطفا

من دانشجوی دکترام.ولی خب هیچی جای ازدواج رو نیمیگره.غصه میخورم مخصوصا ک الان توی فامیل من موندم و دخ ...

نه این چه حرفیه داری دکتری می خونی خیلی هم عالیه، به موقع یه ازدواجی می کنی که ذهن همه بسته بشه، اتفاقا تو سن مناسب ازدواج کردن بهتره نه خیلی دیر نه خیلی زود، افکار و عقایدت بیشتر به ثبات می رسه. ببین اونی باید نگران باشه که داره درجا میزنه تو که در حال پیشرفتی چرا غصه می خوری

خوش بخت بشی  منم لب مرزم     از زندگیت راضی هستی ؟ ببین میتونی تاپیک عشقمو بخونی ن ...

خوندم الان، ببین تو خیلی منطقی حرف زدن با پدرت، چیز بدی نگفتی. پسره می خواد هنوز هیچی نشده تو روی بابات دربیای به خاطرش!؟

ببین این پسرهای لوس و بیخود ول کن. با هر کی آشنا میشی حالا سنتی یامدرن به جای وابسته شدن و احساسی کردن قضیه، فکر کن فقط ماموریت داری بفهمی این آدم زندگیت هست یا نه؟ بشناسش تو موقعیت های مختلف بذارم حتی عمدا برو رو اعصابش ببین عکس العمل ش تو این جور مواقع چیه زندگی که همش گل و بلبل نیست اما اینکه باهم هماهنگی و سازگاری داشته باشین مهمه و اینکه بعد از ازدواج شاهد این باشین که با وجود هم زندگی تون هر روز قشنگ تر و حس و حالتون بهتر میشه، تو بالا واپسین زندگی پشت هم باشین. درمون برای درد هم، نه یه دردی روی دردها. 

خوندم الان، ببین تو خیلی منطقی حرف زدن با پدرت، چیز بدی نگفتی. پسره می خواد هنوز هیچی نشده تو روی با ...

من منطقی حرف زدم با پدرم؟؟

ایا واقعا من نامردم

همش میگه نامردی؟

میدونی 

روز ایی که خیلی باهم اکی بوودیم

گفتم من به خانوادم میگن اونا اگه مخالفت کردن نمیزارن برم سرکار و این بهترین فرصته برای من که برم خارج

ولی فکر نمیکردم بتونم انقدر دوست داشته داشته باشم 

طوری که الان فقط تو رو میبینم

حالا الان بهم میگه منو بازیچه قرار دادی 

برای رفتن به خارج

چکار کنم ؟

نمیخوام فکر بد راجع به من بکنه

الان پذیرشم اومده

خبر نداره

ولی اصلا دل و دماغ رفتن ندارم

خانوادم میگن میری 

برای همیشه مجرد میمونی  

بخدا زندگیم بلاتکلیفم خسته شدم

لطفا راهنماییم ککن

تو متاهلی رگ خواب اینا رو بهتر میشناسی

نمیخوام فکر بد راجع به من بکنه

از این ور فعلا نمیخوام با کسی اشنا بشم

میخوام فرار کنم 

به ارزوی همیشگیم برسم 

من منطقی حرف زدم با پدرم؟؟ ایا واقعا من نامردم همش میگه نامردی؟ میدونی  روز ایی که خیلی باه ...

پذیرش ت اومده برو حتما برو اصلا شک نکن، تری پشیمون میشی، نمی دونم کدوم کشور اما ایرانی ها الان همه جا هستن برو به فکر تحصیلات و کارت باش به وقتش یه ازدواج خوب و عالی با یه فکر باز میکنی، عجله نکن و تو فشار روحی تصمیم ازدواج نگیر. اصلا هم بهش نگو پذیرش گرفتی که یهو از این رو به اون میشه و می چسبه بهت، اگه پسر با مسئولیت و قابل اعتمادی بود از این بچه بازی ها در نمیاورد. ببین منم با شوهرم دوست بودم تو فوق لیسانس همکلاسی بودیم، از همون دوستی جوری نسبت به من احساس مسئولیت میکرد که الان که زنشم احساس مسولیت داره. تازه اون موقع پذیرشش هم اومده بود برای کانادا کارمون طول کشید و نشد بره، الان خیلی دوست داریم باهم بریم دنبال یه راه مطمئن و خوب هستیم. تو تحصیلی گرفتی؟

پذیرش ت اومده برو حتما برو اصلا شک نکن، تری پشیمون میشی، نمی دونم کدوم کشور اما ایرانی ها الان همه ج ...

اره

ایتالیا

کشورش که خوب نیست 

ولی دیگه خسته شدم

چند سالته؟

من 29 سالمه

چند سال ازدواج کردی؟