2777
2789
اره ایتالیا کشورش که خوب نیست  ولی دیگه خسته شدم چند سالته؟ من 29 سالمه چند سال ازدواج کر ...

بازم بهتر از اینجاست من ۴ سال ازدواج کردم. متولد ۶۹

اونجا درس بخون بعد برای رفتن به کشورهای بهتر راحتتری. حتما برو. من یکی از دوستامم مثه تو اینحا دو دل بود بین ازدواج با دوس پسرش و رفتن، پسره خیلی اذیتش میکرد گفتم برو از الان داره اینجوری اذیت میکنه بعدا روانی ت میکنه، رفت الان اونجا با یه پسر خارجی در ارتباطه و میخوان باهم ازدواج کنن میگه خیلی باهاش آرامش دارم 

بازم بهتر از اینجاست من ۴ سال ازدواج کردم. متولد ۶۹ اونجا درس بخون بعد برای رفتن به کشورهای بهتر را ...

چه عالی خوش بحالش

اخه من توانایی راضی کردن خانوادمو ندارن

تو این مدت خیلی اذیتشون کردم  

اونا میگن ازدواج کن خیال ما راحت شه

داداشمم که کلی ازم کوچکتر برام تعیین تکلیف میکنه

میگه تا این تاریخ باید ازدواج کنی  

خیلی خستم خیلی تنهام

خیلی تحقیر شدم

با این انتخابم بهم گفتن هرزه ای

که کسی که قبلا عقد کرده رو دوست داری

واقعا اینجوریه؟؟

راستشو بگو ناراحت نمیشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه عالی خوش بحالش اخه من توانایی راضی کردن خانوادمو ندارن تو این مدت خیلی اذیتشون کردم   &nbs ...

هر جور شده برو و خودتو و آینده تو نجات بده

خانواده ت تو قرون وسطی زندگی میکنن که میگن ازدواج کن خیال ما راحت بشه، یعنی چی آخه 

نمی خوان به عنوان پدر مادر به اندازه ی پدر مادر نگران باشن! حتما باید مسئولیت تو رو یکی دیگه به عهده بگیره تا راضی بشن؟ هر طور شده راضی شون کن برو، خیال شون جمع کن اینجوری ازدواج کردن آخر عاقبت نداره

هر جور شده برو و خودتو و آینده تو نجات بده خانواده ت تو قرون وسطی زندگی میکنن که میگن ازدواج کن خیا ...

خانوادم که صد در صد با این پسر مخالفن

با ادمی که اصلا نیست منظورمه

واقعا تو قررون وسطان

اخه دختر خاله هامو مامانم میبینه

زود ازدواج کردن و بچه دارن

منو که نزاشتن دیگه برم سرکار که جدایی بیافته

الان نشستم  ایلتس میخونم  

مامانم میگه همش بهم 

میخوای به چی برسی!!

هر جور شده برو و خودتو و آینده تو نجات بده خانواده ت تو قرون وسطی زندگی میکنن که میگن ازدواج کن خیا ...

میخوام برم برای اخرین بار ببینمش  

چی بهش بگم

که انقدر بهم بد بین نباشه 

میخوام برم برای اخرین بار ببینمش     چی بهش بگم که انقدر بهم بد بین نباشه

تو مسئول رفتاری هستی که می کنی، مسئول برداشت که دیگران میکنن نیستی. پس دنبال اثبات چیزی نباش و برای خودت ارزش قائل باش

تو مسئول رفتاری هستی که می کنی، مسئول برداشت که دیگران میکنن نیستی. پس دنبال اثبات چیزی نباش و برای ...

ینی برم ببینمش بد ؟؟

اخه خیلی دلم تنگه 

4 ماهه ندیدمش

اگه خودتم مجرد بودی میرفتی؟

من تو مجردی می خواستم برم اما به دلایلی نشد

برای همین بهت میگم مصمم باش و برو. حالا من که از ازدواجم کاملا راضی هستم باز میگم برو. چه برسه به ازدواج های آبکی الان که یک در میلیون خوب در میاد.