2821
2789
عنوان

مادر شوهر

249 بازدید | 25 پست

شوهرم جدیداً رفته سر یه کاری یعنی بعد از کلی سختی یه کار خوب گیرش اومده بعدش من خیلی حواسم هست حتی حالم بد بدم باشه بهش زنگ نمی زنم منو ببر دکتر مثلاً خودم با آژانس می رم و بر می گردم ولی متاسفانه یه مادر شوهر دارم برای کوچکترین چیز همش به شوهره من می گه بیاد کاراش انجام بده حتی چند بار بهشون هم گفتم من کارای خودمو انجام می دم تا شوهرم به کاراش برسه تا کارش از دست نده 

موندم چجوری حالیشون کنم که بی احترامی نشه و همسرمم ناراحت نشه آخه خیلی حساس رو خانواده اش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسرت خودش میخواد بگه نمیتونم بیام 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

ولش کن اگه کارشو از دست داد بزن توسرش ک ب حرفم گوش نکردی

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

اولا خودش باید بفهمه وقتی نمیفهمه گفتن تو هم اضافه اس و.اعصاب خردی

دوما توام تا یه جایی در ک کن که وظیفه ات نشه

سوما بهم ثابن شده هر چی خواسته هات بیشتر باشه زن بهتری هستی تو.چشم دیگران

رفیقم بود 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز