2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 25 پست

بگو یکی از دوستام خانواده شوهرش انقد خورده فرمایشش بهش کردن و می رفت کارای مامان باباشو اجام بده تا ازکار بیرونش کردن منم خیلی می ترسم مثل ادن بشه

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو یکی از دوستام خانواده شوهرش انقد خورده فرمایشش بهش کردن و می رفت کارای مامان باباشو اجام بده تا ...

این فکره خوبیه ولی باورتون می سه جرات اینم ندارم بگم 

همون نمی گه  کلی دعوامون سر همین هست می گه گناه دارن

وقتی خودس میخواد شما تنها کاری ک میتونی کنی فقط حرص بخوری 

شوهر منم خیلی دلسوزه یه حرکتایی میزنه از رو دلسوزی اصن من عصبی میشم ولی سعی میکنم راهنماییش کنم

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
همون نمی گه  کلی دعوامون سر همین هست می گه گناه دارن

خوب بگو تو وقت آزادش کار اونا رو انجام بده ..یا به مادر شوهرت بگو کار داشتی به تو بگه ..بگو که کارش تازه پیدا شده ..یک وقت بیکار نشه ..خوب  مادر ها هم درک دارند ..من خودم هم عروس هستم و خیلی وقت ها حرص میخورم ..ولی یک وقت هایی بیخود حساس میشم ..شاید شما هم زیاد حساس شدی

خوب بگو تو وقت آزادش کار اونا رو انجام بده ..یا به مادر شوهرت بگو کار داشتی به تو بگه ..بگو که کارش ...

آره حساسم خیلی چون زورم می گیره ۴ تا پسر داره فقط بلد هستن به شوهره من بگن این کارو بکن 

البته مقصر شوهره خودم هست می دونم عادتشون داده شدید 

آره حساسم خیلی چون زورم می گیره ۴ تا پسر داره فقط بلد هستن به شوهره من بگن این کارو بکن  البته ...

غصه نخور ..خدا عوضش به شما خیر میده ..خیلی وقت ها بهتره همه چیز رو حساب و کتاب نکنیم به خصوص در مورد خانواده ...یه جور دیگه جبران میشه