2777
2789
عنوان

وسواس فکری

151 بازدید | 11 پست

بچها سلام

خسته شدم دیگه واقعا خستم

من وسواس فکری ترس از مرگ دارم

روزوشب برام نمونده

یه سرفه میکنم میگم حتما دارم میمیرم

میدونم همش تلقینه دکتر رفتم اما بازم نمیتونم جلو اضطراب و استرسشو بگیرم

شبا خواب راحت ندارم، هروقت میخوابم این فکرا میان سراغم هی ضربان قلبم چک میکنم نبضم چک میکنم حتی گوشمم صدا نبض میده

خستم بخدا خستم خدایا بسه

فک نمیکنی اینطوری داری مرگو جذب میکنی؟

رهاش کن هرچی شد شد مثل بقیه انسانا

شاید اولش سخت باشه اماتا خودتو مشغول کارای دیگ نکنی این نگرانی و وسواس ازت دور نمیشه نمیگم ازش فرار کن بزار حرفاشو بزنع بعد بگو اوکی کاری میتونم بکنم؟ نه پس بیخیال بریم سراغ فلان کارم هنوز که زنده ایم بزار کارمونو پیش ببریم

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نود درصدترس ها رخ نمیذه درباره ترس تو ۹۹ درصد رخ نمیده

چه داری و به چه وابسته ای که ز مرگ میترسی؟

یا چه بدی ای در خق کسی کردی؟

سعی کن با نماز و زیارت عاشورا و آوریل اروم بشی

ما متاسفانه کلا مرگ و اون دنیا رو معمولا فراموش کردیم و فکر میکنیم دائم هستیم و خیلی حریص و تجملی و زیاده خواه وو دنیا گرا هستیم

کاش وسواس فکری منم تو این زمینه بود🥲

بهش پرو بال نده نذار افکارت تورو کنترل کنن، زیاد سعی در سرکوبشون هم نداشته باش که بدتر میشه فقط نسبت بهش بی اهمیت باش

فک نمیکنی اینطوری داری مرگو جذب میکنی؟رهاش کن هرچی شد شد مثل بقیه انساناشاید اولش سخت باشه اماتا خود ...

دقیقا هرچه بیشتر بهترین و بیشتر اهمیت ب بده و بیشتر بهش فرصت بده ترس و وسواسش بیشتر میشه

درمان وسواس با بی توجهی ه

ولش کن دیگه بالاخره زندگیت بکن مرگ که بیاد بالاخره ادم میمیره نمیتونه فرار کنه مطمئن باش از این دنیا بهتر بهش فک نکن اماما گفتن اون طرف خیلی خوب ینی مرگ چیز لذت بخشه تو تجربه گرا مرگم میگفتن دوس نداشتن ب؛گردن بس خوب بوده اون ور

از مرگ نمیشه فرار کرد نترس مگه خاستی بیای تو دنیا از شکم مادر ترسی داشت؟؟؟؟،مگه خدا به این خوبی میبرتت جا بد ؟؟؟؟بعدم خونه ما اخرت و بعد مرگ ن دنیا اتفاقا از دنیا بترس هزارتا بلا و مصیبت و مریضی اینا مرگ که ترس نداره چون شتریه در خونه همه میخابه بهترین کار این ادم کار خوب بکنه اخرتش اباد