2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اون ماه باردار نشد اما ماه بعدش باردار شدم دقیقا همون موقعی که دیگه امید نداشتم و خسته بودم..اول خدا بهم یک پسر داد سه ماهش تمام بود که پسر دومم بهم داد پشت سر هم

خدایا شکرت🙏🙏🙏🌹

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

خانوما کدوم شهر ای یو ای کردین منم اگه این ماه نشه طبیعی باید ماه دیگه برم مشکلتون چی بود ؟ میترسم ای یو ای هم جواب نده بخوام برم ای وی اف

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
خانوما کدوم شهر ای یو ای کردین منم اگه این ماه نشه طبیعی باید ماه دیگه برم مشکلتون چی بود ؟ میترسم ا ...

من تنبلی تخمدان دارم با دارو باردار نشدم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
من تنبلی تخمدان دارم با دارو باردار نشدم

منم سه ماهه دارو مصرف میکنم فولیکولامم خوبه سایز ۲۰ تا ۲۲ ازادم میشه ولی باردار نشدم  .شما هم فولی خوب داشتی ؟ 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
با آی یو آی باردار شدین دیگه

نه دیگه گلم نوشتم..اون‌ماه باردار نشدم دل و زدم به دریا هرچی دلم خواست خوردم مسافرت رفتم قلیونم کشیدم😉😉 استرس از خودم دور کردم که منتظر نوبت ای یو ای بدی بشم ..دقیقا همون ماه به طور طبیعی باردار شدم اینقدر ناامید بودم از پریودم گذشته بود نرفتم ازمایش وقتی اواسط ماه بعد رفتم دکتر گفت بارداری صدای قلبشم شنیدم🤭😍😍😍😍😍😍

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
2790
2778
2791
2779
2792