2821
2789
منم سه ماهه دارو مصرف میکنم فولیکولامم خوبه سایز ۲۰ تا ۲۲ ازادم میشه ولی باردار نشدم  .شما هم ف ...

آره عزیزم من فولیکول های خوب داشتم ولی باردار نشدم.ولی این ماه میرم آی یو آی

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز انجام ندادم فردا است ان شاء الله  ميگم حتما بهتون. برام دعا كنيد🙏

مرسی گلم ایشالا دو هفته دیگ تاپیک بزنی بگی بی بی چکم مثبت شده😍😍😍

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
مرسی گلم ایشالا دو هفته دیگ تاپیک بزنی بگی بی بی چکم مثبت شده😍😍😍

درباره هزينه كه پرسيديد از اول سيكل تا روز اي يو اي ٧٢٠ هزار تومن خرج ويزيت و سونو و دارو شد. روز اي يو اي هم ٨٤٠ تومن بابت خود عمل و ترخيص و دارو شد.

درباره هزينه كه پرسيديد از اول سيكل تا روز اي يو اي ٧٢٠ هزار تومن خرج ويزيت و سونو و دارو شد. روز اي ...

بیکران جان امیدوارم باردار بشی عزیزم.کدام شهری؟ دکترت کیه؟ کدوم بیمارستان رفتی؟؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
بیکران جان امیدوارم باردار بشی عزیزم.کدام شهری؟ دکترت کیه؟ کدوم بیمارستان رفتی؟؟؟

ممنونم 

من تهرانم ابن سينا دكتر طرازي پزشكمه ولي اون روز كار اورژانسي داشتن دكتر كريمي برام انتقال دادن.

شما هم اي يو اي ميخواين انجام بدين؟

منم سه ماهه دارو مصرف میکنم فولیکولامم خوبه سایز ۲۰ تا ۲۲ ازادم میشه ولی باردار نشدم  .شما هم ف ...

اسپرم همسرتو چک کن ..فولی خوبی داری انشالله باردار میشی من با دارو به زور 20 یا 21 میشم البته تو سیکل ivf هستم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ممنونم  من تهرانم ابن سينا دكتر طرازي پزشكمه ولي اون روز كار اورژانسي داشتن دكتر كريمي برام ان ...

من 2 بار پیش طرازی ای یو ای کردم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.