2821
2789
ممنونم  من تهرانم ابن سينا دكتر طرازي پزشكمه ولي اون روز كار اورژانسي داشتن دكتر كريمي برام ان ...

هزینه هات چقدر کم بوده؟ خود ابن سینا رفتی یا مطب طرازی؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جواب گرفتين؟

نه عزیزم اولی منفی دومی هم بخاطر تشکیل نشدن قلب سقط شد بعدش 2 بار ای وی اف کردم پیشش که منفی شد

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
خود ابن سينا

بیمه داشتی گلم؟

اي بابا  الان هم هنوز زير نظر ايشون هستي؟

نه رفتم پیش بزرگ علوی 3 دوره .این ماه اگه نشم دوباره میرم دکتر . علوی که بخاطر کرونا تعطیله شوهرم میگه برو طرازی. نمیدونم. شما بار اول ای یو ای میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا. براي شما حدودي چند شد؟

من مطب میرفتم یادمه برای ای یو ای حدود 4 ای وی اف 10

نه رفتم پیش بزرگ علوی 3 دوره .این ماه اگه نشم دوباره میرم دکتر . علوی که بخاطر کرونا تعطیله شوهرم می ...

اره من بار اولمه

ميتونين پيش دكتر طرازي برين چون تمام مراحلو كه طي كردين ايشون ميدونن و بيشتر به روند درمانتون اشراف دارن. ان شاء الله كه طبيعي و همين ماه باردار باشين. نيازي به اين عملها نباشه.

خود ابن سينا

بیکران جان چه روزهایی ابن سینا هست چطور میشه اونجا دکتر رو ملاقات کرد عزیزم