2821
2789
منم پلي كيستيكم و همسرمم ضعيفه  باز خدا رو شكر كه همسرتون سالم هستن.

همون ابن سینا سونو میکنه ؟؟ فکر کنم بیمارستان دکتر رو ببینم برام ارزون تر در بیاد.ویزیت چقدر دادی هر دفه؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
شنبه سه شنبه دكتر هستن. حتما هم نوبت بگير برو چون معطلي نخواهي داشت.

چطوری نوبت بگیرم؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم پلي كيستيكم و همسرمم ضعيفه  باز خدا رو شكر كه همسرتون سالم هستن.

درخواست دوستی دادم قبول کن گلم

چطوری نوبت بگیرم؟؟

زنگ بزن مركز ناباروري

اگه دفعه اولته بايد تشكيل پرونده بدي و همسرتم ازمايش بدن همون روز دكترتم انتخاب كني

از اون به بعدم كلينيك ناباروري وقت بگيري.

اره همون جا سونو مي كنن  ويزيت و سونو هر دفه  تومن ٩٥٠٠٠

چند دفه ویزیت شدی؟من مطبش میرفتم تا 9 شب طول میکشید شلوغ بود . اونجا هم اینقدر معطلی داره؟؟؟

چند دفه ویزیت شدی؟من مطبش میرفتم تا 9 شب طول میکشید شلوغ بود . اونجا هم اینقدر معطلی داره؟؟؟

من سه بار چون دفه دوم جواب به دارو ندادم دوز داروم بيشتر كردن و مجبور شدم يه جلسه بيشتر ويزيت بشم. كه اگر تنبلي شديد نداشته باشين كمترم ميشه.

نه خيلي زود ميفرستن.

منم تجربه مطب و انتظار طولاني و ويزيت زياد رو از پزشكهاي ديگه داشتم. 

اسپرم همسرتو چک کن ..فولی خوبی داری انشالله باردار میشی من با دارو به زور 20 یا 21 میشم البته تو سیک ...

ازمایش داده خوبه اونم .دیگه خدا نمیخواد 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
ممنون رضایی جان. برام دعا کن نه من اصلا درد نداشتم الانم هیچ حالت خاصی ندارم مثل معمولمم. شمام میخ ...

حتما عزیزم دعات میکنم..آره عزیزم من هفته بعد دوشنبه میخوام انجام بدم..هزینه اش چقد شد

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞