baharrm مدیر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 88 عنوان عکس خودتون | مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 133 پست بیاین عکسامونو بزاریم هر عکسی دوست دارین 😍🖇💕 1399/03/16 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هکلبری_فین عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 1922 🙁🙁🙁🙁🙁نههههههه بابا متاهلم مامانم کجا بود 😂😂😂😂😂😂زنتو بفرست پیش من خوشگل تحویل بده کبود تحو ... مگه ازش سیرمکلی خرج کردم زنم شده باید بمونه خانمی کنه دلبری کنه🤣🤣🤣 آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16443 دروغ بابا اره داره ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16443 مگه ازش سیرم کلی خرج کردم زنم شده باید بمونه خانمی کنه دلبری کنه🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو چیکار کنی بعدش ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
پاندا_مهربون عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 11454 باورت میشه ول کنم اتصالی کرده ب این🤪🤪 ان شاء الله ی عکس دیگه پیدا کنم تغییر میدم... البته قول نمید ... ممنون میشم😘😙😗 خلاصهکه چشام دنیاییه کروناس بمونید خونه اههههه
هکلبری_فین عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 1922 اگه خانومت گیر میداد بهت که الان اینجا نبودی برادر من آخ گفتیدهنتو باید طلا بگیرنخانمم خودش عضو بود منم عضوم کرد داستان زندگیا برام جالب بود از بس مجله و اینا داستان طلاق و خیانت اینا برام عبرت آموزه آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
سیندرلا99 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 6818 من میمیرم برا این😍 روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری 🖤💔
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16443 آخ گفتی دهنتو باید طلا بگیرن خانمم خودش عضو بود منم عضوم کرد داستان زندگیا برام جالب بود از بس مجل ... حالا عبرت هم میگی جانه من بگو ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
هکلبری_فین عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 1922 🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو چیکار کنی بعدش منم برای زندگیمون زحمت بکشم لذت ببرم که این خانمو دارم😂😂😂 آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16443 من میمیرم برا این😍 وایییی لپایه سرخشو برممم ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
سیندرلا99 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 6818 روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری 🖤💔
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16443 منم برای زندگیمون زحمت بکشم لذت ببرم که این خانمو دارم😂😂😂 حس میکنم عاشقه همینا از قبل ازدواج البته ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
هکلبری_فین عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 1922 حالا عبرت هم میگی جانه من بگو جان شما چی بگم آبجی آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16443 چشاشوووو خدداااااا ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16443 جان شما چی بگم آبجی پس هنوز عبرت نگرفتی🤣🤣🤣🤣🤣بیشتر بخون ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
عشقوک عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 5849 اوههههههه هرکی منو میبینه میگه بچه داری😂😂😂😂 😂😂😁عجبا بچه داری😁 باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی