2777
2789
خودتو میگم اشتباهاتتو تاپیک بزاری عبرت بگیرم 😜😜😜

😂😂😂😂😂اشتباهاتم زیاده ولی اینجا اصلا تاپیک نمیزنم 😁😁😁😁

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بود ترسیدم زودتر کسی ببرتش

خب بگو عاشق شدم دیگه 😂😂😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
عزیزی

عشقی

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
باباش رفته سر کار دنبالش گریه کرد 

ای جانم چه وابسته شده خخخخخ

😂😂😂😂😂اشتباهاتم زیاده ولی اینجا اصلا تاپیک نمیزنم 😁😁😁😁

برو توبه کن پس

کارت از تاپیک و اینا گذشته 😂😂😂

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
خب بگو عاشق شدم دیگه 😂😂😂😂

آره عاشقش شدم

من خجالتیم اینم هی گیر داذه😜😜

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
برو توبه کن پس کارت از تاپیک و اینا گذشته 😂😂😂

😂😂😂😂من ول کن بابا یکی باید منو توبه کنه 😂😂😂

آره عاشقش شدم من خجالتیم اینم هی گیر داذه😜😜

وقتی میون زنا باشی یعنی خجالتی نیستی

😂😂😂😂من ول کن بابا یکی باید منو توبه کنه 😂😂😂

چرا تورا توبه کنه🤣🤣🤣

وقتی میون زنا باشی یعنی خجالتی نیستی

تعنه به خودم زدم 😜😜