2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تومتاهلی

نه تازه قراره متاهل بشم نامزدم فعلا

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
لبارو باش توخدااا چه رژیم زده شیطون

هروقت میخوام آرایش کنم دست میزاره به لبش میگه من من من

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
پس هنوز عبرت نگرفتی🤣🤣🤣🤣🤣بیشتر بخون 

معطلم تو تاپیک بزاری اعتراف کنی تا عبرت بگیرم🤣🤣🤣

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
هروقت میخوام آرایش کنم دست میزاره به لبش میگه من من من

ای جانم 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
معطلم تو تاپیک بزاری اعتراف کنی تا عبرت بگیرم🤣🤣🤣

من نه بابا 🤣🤣🤣🤣شوهرم گوشی نداره که🤣🤣🤣🤣

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
میگم از مجردی عاشقش بودی؟ عاشق زنت

نه فقط آشنا شدیم بعد یه ماه اومدم خاستگاریش معطل نکردم گفتم خوبه سریع گرفتمش

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
نه فقط آشنا شدیم بعد یه ماه اومدم خاستگاریش معطل نکردم گفتم خوبه سریع گرفتمش

اوههه چه عجله ایم داشتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من نه بابا 🤣🤣🤣🤣شوهرم گوشی نداره که🤣🤣🤣🤣

خودتو میگم اشتباهاتتو تاپیک بزاری عبرت بگیرم 😜😜😜

اوههه چه عجله ایم داشتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب بود ترسیدم زودتر کسی ببرتش

خوشبخت بشی

ممنون گلم همچنین

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی