2777
2789
حس میکنم عاشقه همینا از قبل ازدواج البته

چی نمیفهمم

متوجه نشدم ببخشید

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ۲۱ سالمه 

😂 خوبه گلم

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
😂😂😁عجبا  بچه داری😁

بچه ندارم ولی عاشق زیاد دارم😅😅😅حیف که شوهرم قدر نمیدونه لامصب

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
چی نمیفهمم متوجه نشدم ببخشید

میگم از مجردی عاشقش بودی؟ عاشق زنت

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
بچه ندارم ولی عاشق زیاد دارم😅😅😅حیف که شوهرم قدر نمیدونه لامصب

وایی وایی 😂😂 عاشقات پشت سر هم قطار میشن

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
وایی وایی 😂😂 عاشقات پشت سر هم قطار میشن

اره والا همو نمیشناسن وگرنه همو میکشن😅😅😅😅

اره والا همو نمیشناسن وگرنه همو میکشن😅😅😅😅

😂😂😁 پس خداروشکر بهتر

اره خداروشکر😅😅😅😅😅😅

😂😁اره