2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂راست میگیا تپلم تو حلقت گیر میکنم نخولی منووو

😂😂 نه گلم من گوشت پرچرب دوس ندارم😂😁

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
😂😂 نه گلم من گوشت پرچرب دوس ندارم😂😁

😂😂😂😂اوه اوه بیبی فیسی شما 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
ننمیدونم حس بدی پیدا میکنم میبینمش کی هست اصن خودتم این شکلی تصور میکنم اگ دوسداری ی عکس دیگ بذا ...

😁😁😁😁.... آخه کاربری قبلی با این عکس بودم ب اسم واشررر..... دیگه همینو گذاشتم... صدف بیوتیه... این شکلی ک نیس.. گریم انجام داده اینجا.. فیلمش تو پیجش هست اگه فالوش کنی😅

ب ار بزار میخام ببرم  بزارررر

برو بچه اذیت نکن

عکس بزارم که دستاتو ببری بعد مامانت  بیاد بگه چیکار با دخترم داشتی دستاشو بریده

تازه خانمم میاد خفم میکنه  میگه قیافه نحصت مال خودمه به کسی نشون نده عکساتو خدا بکشتت راحت بشم 😂😂😂😂

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
😁😁😁😁.... آخه کاربری قبلی با این عکس بودم ب اسم واشررر..... دیگه همینو گذاشتم... صدف بیوتیه... ای ...

صدف بیوتی رو میشناسم

ولی نمیدونستم این اونه

خب ی عکس دیگ ازش بزار

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
برو بچه اذیت نکن عکس بزارم که دستاتو ببری بعد مامانت  بیاد بگه چیکار با دخترم داشتی دستاشو بری ...

🙁🙁🙁🙁🙁نههههههه بابا متاهلم مامانم کجا بود 😂😂😂😂😂😂زنتو بفرست پیش من خوشگل تحویل بده کبود تحویل بگیر😂😂😂😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
برو بچه اذیت نکن عکس بزارم که دستاتو ببری بعد مامانت  بیاد بگه چیکار با دخترم داشتی دستاشو بری ...

اگه خانومت گیر میداد بهت که الان اینجا نبودی برادر من

😂😂😂😂اوه اوه بیبی فیسی شما 

😂😂😁۲۳سالمه کسی منو مبینه میگی کلاس چندی😂

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
😂😂😁۲۳سالمه کسی منو مبینه میگی کلاس چندی😂

اوههههههه هرکی منو میبینه میگه بچه داری😂😂😂😂

صدف بیوتی رو میشناسم ولی نمیدونستم این اونه خب ی عکس دیگ ازش بزار

باورت میشه ول کنم اتصالی کرده ب این🤪🤪 ان شاء الله ی عکس دیگه پیدا کنم تغییر میدم... البته قول نمیدم.. 🙄