2777
2789
خواهرته

اره

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😁😁چراااا ؟ من پروفایلم گذاشتم مدل دیگشو.. اینو از تو سایت دان کردم.... 🤪 .... 

ننمیدونم

حس بدی پیدا میکنم میبینمش

کی هست اصن

خودتم این شکلی تصور میکنم

اگ دوسداری ی عکس دیگ بذار

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
ععع واااااا

😐

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
😳😳😳نههههههههه شوخی نکننننننن 

والاااااااا

پسرم و متاهل 

اگه ناموسا دوست داری دستاتو ببری با چاقو بگو تا عکس بزارم😂😂😂😂

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
😂😂😂😂دهنتو باز کن برم توحلفت

نه بزار بنده میری تو حلقم گیر میکنی چطوری قورتت بدم😂😂

والاااااااا پسرم و متاهل  اگه ناموسا دوست داری دستاتو ببری با چاقو بگو تا عکس بزارم😂😂😂😂

ب ار بزار میخام ببرم  بزارررر

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
نه بزار بنده میری تو حلقم گیر میکنی چطوری قورتت بدم😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂راست میگیا تپلم تو حلقت گیر میکنم نخولی منووو

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .