2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخه چون من واقعیتو گفتم و فقط نظر خواستم برایه همین باید به انتقاد ها هم احترام بزارم.

عکس ویلای نصفه نیمتوبدارتاماهمه باورمون بشه ی سوال توخیلی پولداری؟؟؟یادخترمقامی هستی یازن شخص مهمی ک همچین ویلایی داری چون الان یه خونه ساده یه اتاق خوابم برای خیلیا شده یک اررررزودیگ ویلای شماجای خودبه هرحالا مبارکت باشه

عشقم یدونه پسرم😘
اخه چون من واقعیتو گفتم و فقط نظر خواستم برایه همین باید به انتقاد ها هم احترام بزارم.

یک عکس بزار از ویلاتون ببینیم

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

بچه ها ولی خودمونیم همجینم چیز شاخی نبودااا

خونه مامانم شهرستانه کوچشون پره ازاین مدل خونه ها

اندیشه تهرانم همینطوره

جای کف کردن نداشت😁😁

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

واقعا هنره ک نما رومی رو با سیمان دربیاری روشم رنگ‌سفید بزنی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اصن مو نمیزنه با اصلش

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 

اسی میشه عکسرویلاتونو بزارید ماهم داریم میسازیم 

چقدر زمین هست  واسه شما؟

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا