2821
2789
والا انگار تونی نی سایتیم دگ پشت کوه اومدیم    

خونه کاهگلی هم خیلی خوبه خیلیم قشنگنه تابستونش خنکه وزمستونش گرمه وقتی میری داخلش بوی صمیمیت عشق میده ن مثل خونه های ماک فکرمیکنیم همه چیزداریم اماهیچی نداریم 😔

عشقم یدونه پسرم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیه میسازید یه برج درست  حسابی بسازید 😕ببخشیدا برجتون اصلااا تو سلیقه ام نیست😂😂

پول دستمون نبود ما هم در حد توانمون تونستیم اینو بسازیم .😂😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
اخه چون من واقعیتو گفتم و فقط نظر خواستم برایه همین باید به انتقاد ها هم احترام بزارم.

بجز انتقاد ک چیز دیگ ای تو این تاپیک نبود🙄😁 خب ی عکس از خودش بده زمینم باشه عب نداره!

تازه عضو شده فک کرده با دسته کورا طرفه😂

خب شاید واقعا دارن عزیزم 

ینی یکی تو سایت پیدا ننیشه ویلا داشته باشن؟

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
اره خواهر نذار اوندفه که گذاشتی مردم چشم زدن کج شد

حسودای چش تنگ مخام نماشم سیمان بزنم دگ عمرا بزارم😹😒

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍
اخه چون من واقعیتو گفتم و فقط نظر خواستم برایه همین باید به انتقاد ها هم احترام بزارم.

اسی لطفا عکسی از ویلای نیمساز خودتون دارید بزارید

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا