2777
2789
والا انگار تونی نی سایتیم دگ پشت کوه اومدیم    

خونه کاهگلی هم خیلی خوبه خیلیم قشنگنه تابستونش خنکه وزمستونش گرمه وقتی میری داخلش بوی صمیمیت عشق میده ن مثل خونه های ماک فکرمیکنیم همه چیزداریم اماهیچی نداریم 😔

عشقم یدونه پسرم😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این چیه میسازید یه برج درست  حسابی بسازید 😕ببخشیدا برجتون اصلااا تو سلیقه ام نیست😂😂

پول دستمون نبود ما هم در حد توانمون تونستیم اینو بسازیم .😂😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
اخه چون من واقعیتو گفتم و فقط نظر خواستم برایه همین باید به انتقاد ها هم احترام بزارم.

بجز انتقاد ک چیز دیگ ای تو این تاپیک نبود🙄😁 خب ی عکس از خودش بده زمینم باشه عب نداره!

تازه عضو شده فک کرده با دسته کورا طرفه😂

خب شاید واقعا دارن عزیزم 

ینی یکی تو سایت پیدا ننیشه ویلا داشته باشن؟

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
اره خواهر نذار اوندفه که گذاشتی مردم چشم زدن کج شد

حسودای چش تنگ مخام نماشم سیمان بزنم دگ عمرا بزارم😹😒

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍
اخه چون من واقعیتو گفتم و فقط نظر خواستم برایه همین باید به انتقاد ها هم احترام بزارم.

اسی لطفا عکسی از ویلای نیمساز خودتون دارید بزارید

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا