2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه چون من واقعیتو گفتم و فقط نظر خواستم برایه همین باید به انتقاد ها هم احترام بزارم.

عکس ویلای نصفه نیمتوبدارتاماهمه باورمون بشه ی سوال توخیلی پولداری؟؟؟یادخترمقامی هستی یازن شخص مهمی ک همچین ویلایی داری چون الان یه خونه ساده یه اتاق خوابم برای خیلیا شده یک اررررزودیگ ویلای شماجای خودبه هرحالا مبارکت باشه

عشقم یدونه پسرم😘
اخه چون من واقعیتو گفتم و فقط نظر خواستم برایه همین باید به انتقاد ها هم احترام بزارم.

یک عکس بزار از ویلاتون ببینیم

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

بچه ها ولی خودمونیم همجینم چیز شاخی نبودااا

خونه مامانم شهرستانه کوچشون پره ازاین مدل خونه ها

اندیشه تهرانم همینطوره

جای کف کردن نداشت😁😁

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

واقعا هنره ک نما رومی رو با سیمان دربیاری روشم رنگ‌سفید بزنی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اصن مو نمیزنه با اصلش

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 

اسی میشه عکسرویلاتونو بزارید ماهم داریم میسازیم 

چقدر زمین هست  واسه شما؟

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا