2821
2789
توروخدا یکی منو ببره سرکار شماها که همه میلیاردین ی کار واسه من جور کنین در راه رضای خدا

ما زیر خط فقریم   

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گیلان لنگرود  رشت هم باشه میرم سرکار

اهان ما تبریزیم کارخونه پدر شوهرم نیاز به کارگر داره و آشپز حقوق یک ملیون و پنصد هست ویلامونم همون تبریزه

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
اهان ما تبریزیم کارخونه پدر شوهرم نیاز به کارگر داره و آشپز حقوق یک ملیون و پنصد هست ویلامونم همون ت ...

عزیزم با لیسانس ژنتیک برم آشپزی و کارگری؟خانوادم منو حلقه آویز میکنن خب

مبارکه ولی اون عکسی که گذاشتی زیربناش خیلی بیشتر از این زمین و حتی دوبرابرش میشه چه برسه به حیاطش

عزیزم گفتم که خونه تکمیلههه این فقط باید یه نما بخوره و بالکن و حیاط سازی.۴۵۰ متره.

عزیزم با لیسانس ژنتیک برم آشپزی و کارگری؟خانوادم منو حلقه آویز میکنن خب

آهان من فکر کردم کار معمولی میخوای من که نمیشناسمتون ان شااله موفق باشی⚘

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
چشم عزیزم.کل زمین ۴۵۰ حدودا

۴۵۰  

ما خونمون ۴۰۰ متره خیلی کمه بعد کل زمین ۴۵۰😑

قراره خونه بسازیم ۶۰۰ متر هست شوهرم میگه کمه بعد چجور این ویلا ۴۵۰😑

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
@sarire   بیا عکس ویلاتو بذار😁

ویلا ندارم فدات بشم 😍😂😂😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اع چرا 😐 مگه میشه!😂😂😂

اوهوم 😂😂😂😂تو چادر زندگی میکنم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
۴۵۰     ما خونمون ۴۰۰ متره خیلی کمه بعد کل زمین ۴۵۰😑 قراره خونه بسازیم ۶۰۰ متر هست شوهر ...

شاید شما خونتون تو داهاتای داغونه.ما بهترین منطقه بابلسریم که حتا این قسمت با یه کوچه پایینترشم قیمتاش فرق داره و بالاتره متری ۴ میلیونه.

خونه تهرانمون متری ۳۵ میلیون

شاید شما خونتون تو داهاتای داغونه.ما بهترین منطقه بابلسریم که حتا این قسمت با یه کوچه پایینترشم قیمت ...

اره دیگه الان بهترین نقطه ی شیراز شده داهات شما من مگه چی گفتم میگم ما خونمون ۴۰۰ متره اما کمه زمین ۶۰۰ متر خریدیم اما شوهرم میگه کمه 

عقل نداری انگا 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
اخی ماعم اول از همینجاها شروع کردیم اما با قانع بودن من رسیدیم به برج خلیفه کوچیک هست اما مهم دله ...

خداییش پوکیدم ار خنده😂😂😂😂

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز