2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم برا دوستانی که گفتن عکس بده.

ببینید این پشت ویلامونه ویلا امادس اما حیاطش کوچیک بود این زمین پشتیش رو خریدیم که بندازیم سر ویلا.

اونجا که نرده هستش خراب میشه و در باز میشه و نمای جدیدش مدل عکسی که فرستادم میشه.بقیشم که حیاط سازی....الانم دیواراشو کشیدن..

ینی واقعا انقد عجیبه یکی ویلا داره؟  😐😐😐😐😐 قرار نیست همه زندگیاشون عین هم باشه :/

نه اصلا

کاملا درست میگی

این همه کاربر هرکی یه زندگیی داره

ولی یهو یه عکس ویلای لاگژری که میخوایم بسازیم شمام عکس ویلاهاتونو بذارین یه کم یجوری بود دیگه

الان یکی بیاد تاپیک بزنه بچه ها پاس USA من اومد شمام عکس پاسای USA تونو بذارین بقیه ردیف نمیکنن    

آدم با حداقل EQ متوجه میشه چقدر ترکیب کاربرا و سطح زندگیها متفاوته... نی نی سایت نمیکشه ننه جان

بعضیا یه تاپیک خرید میزنن بنده خداها تو عنوان میزنن هرکی ناراحت میشه نیاد

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اینم برا دوستانی که گفتن عکس بده. ببینید این پشت ویلامونه ویلا امادس اما حیاطش کوچیک بود این زمین پ ...

مبارکه ولی اون عکسی که گذاشتی زیربناش خیلی بیشتر از این زمین و حتی دوبرابرش میشه چه برسه به حیاطش

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***